Инсталирайте KitKat 4.4.4 на HTC One M8 GPE (OTA Update)

Uncategorized

Точно тук е още една джаджа на Google Play, която е облицована за актуализацията KitKat 4.4.4. HTC One M8 GPE е съвместна работа между HTC, както и Google, за да обслужва своите хора с опит с Android Android. След големия успех на HTC One M7, OEM избра да преиздаде притурката с актуализиран хардуер в допълнение към възможностите за софтуерно приложение, този M8, който беше пуснат през март 2014 г. Приспособлението носи изключително бърз, както и Snappy Snapdragon 801 Quad-Core 2.3 GHz Krait Processor, Adreno 330 GPU за Glitch Тотално безплатни игри, камера с двойно водене, Gorilla Glass 5.0 ”пълен HD екран с поддръжка на BT LE 4.0, HTC Grow Noise Audio, както и много други.

Най -новата актуализация на KitKat 4.4.4 започна да се разгръща ден преди това за това устройство, докато многобройните вече са инсталирани, други се очакват отдавна в линията. Ние, както винаги, ще го направим просто за вас, както и ви помагаме да настроите KitKat 4.4.4 на HTC One M8 GPE, като инсталираме актуализацията на OTA ръчно, използвайки възстановяването на запасите. Членът на XDA OldBlue910 беше успешен в грабването на връзката за OTA, както и в публикуването му в тази тема. Процедурата със сигурност е изключително проста, както и се нуждае от малко разбиране на вашето собствено джаджа, както и за възстановяване на Android.

Опровержение

Инсталирането на актуализации ръчно е рисков процес. Направете го по собствена воля, DroidViews или какъвто и да е тип от членовете на нейния квартал не могат да бъдат подведени под отговорност за какъвто и да е вид щети на вашето устройство.

Предпоставки

Ето набор от искания, които трябва да бъдат изпълнени, преди да можете да продължите по -нататък. Когато приключите, може да се насочите към инструкциите.

»Настройте подходящи драйвери: Щракнете тук

»Архивирайте джаджата си напълно, това включва съхранение, SMS, контакти, календари и т.н.

»Активиране на USB отстраняване на грешки. Тук могат да бъдат открити цялостни стъпки.

»Настройка Android SDK: Щракнете тук

»Заредете джаджата си над 60% ниво на батерията

Стъпки за настройка на KitKat 4.4.4 на HTC One M8 GPE

Изтеглете Zip Update Update (приблизително 21 MB размер): Щракнете тук

Свържете M8 към компютъра чрез USB кабелна телевизия за данни, както и прехвърлете изтеглените цип данни към интериорното съхранение.

Отворете навременен прозорец на нова команда, както и въведете спазването на командата:
ADB рестартиране на възстановяване

Ще се появи екран с андроид бот, както и с червен възклицателен знак. Натиснете силата на звука Up Essential, както и бутона POWER, за да влезете в лечебно меню.

Използвайки клавишите за силата на звука, маркирайте Приложете актуализация от телефонното съхранение, както и го изберете, използвайки бутона за захранване.

Прегледайте мястото на OTA ZIP, както и го изберете, като натиснете клавиша POWER.

Актуализацията ще започне, както и ще отнеме адекватно време за завършване, така че задръжте, както и не нарушавайте процеса.

След като завършите, изберете система за рестартиране сега.

Вашият HTC One M8 GPE ще се рестартира в новия, както и актуализиран Android 4.4.4 KitKat. Нека разберем за вашите възгледи или препоръки чрез коментарите. Следете, докато не се върнем с още много неща в HTC One M8 Google Play Edition.

Ето някои други предложения, както и техники, които може да откриете полезни.

Как да зададете приложение за клавиатура по подразбиране на HTC One M8, както и други

Активирайте Harman/Kardon Audio на HTC One M8 (всички модели)

Boost HTC One M8 Performance чрез активиране на режим и изкуство с висока производителност (без корен)

Leave a Reply

Your email address will not be published.