Вярвате или не, Sony Xperia L получава вкуса на Lollipop

, че беше забързана седмица с всички дизайнери, както и с производители, полудяващи, както и пускането на близалката се развива за различни устройства. Напротив, мама е думата от хората в Mountain View, както и хората от Nexus все още чакат актуализацията на Lollipop. През последните няколко дни видяхме няколко джаджи, които получават близалката, както във вида на официалните OTA или течове, както и пристанища, но повечето от тях са водещи джаджи, с изключение на Galaxy S3 Mini. Сега Xperia L се присъединява към Лигата на огромни момчета с неофициално пристанище от разработчика на XDA Varun.chitre15. Не вярвате? Просто погледнете екраните по -долу.

Sony Xperia L може никога да не получи официална актуализация от производителя, тъй като е по-стара от 18-месечната политика на Google. Последният порт Lollipop последно хвърли малко светлина върху обречените потребители на Xperia L. ROM е доста практичен за алфа изграждане, но RIL, както и други проблеми с свързаността, все още преследват изграждането.

Портът Lollipop не е наличен в Flashable Zip формат, така че изисквате да направите мръсна светкавица с няколко команди за бърз бут. Е, не се притеснявайте, ние ще ви насочим с процеса на получаване на близалката като на вашия Xperia L.

Внимание
Това ръководство е предназначено само за Sony Xperia L, а не за никакъв вид друго устройство. Бъдете допълнително внимателни, когато изберете ROM, тъй като мигащите грешни може да доведат до тухлено устройство. Вие сами сте отговорни за всякакъв вид последици, които могат да се случат по време на процеса, ние няма да носим отговорност за всякакъв вид щети на вашето устройство.

Подгответе устройството си

Заредете своя Xperia L над 60% ниво на батерията, за да предотвратите изключването по време на процеса.

Архивирайте съхранението на джаджата, контактите, SMS и т.н., използвайки услугата Google Sync или всякакъв вид приложение на трети страни.

Изтеглете, както и настройка на Sony Xperia USB драйвери на вашия компютър.

Активирайте USB отстраняване на грешки на вашия Xperia L. Проверете нашето ръководство, за да получите указания за това как да го направите.

Отключете bootloader на вашия Xperia L.

Изтегляния

ROM файл: Изтеглете

Файл с fastboot: Изтеглете

Инсталирайте Lollipop на базата на AOSP ROM на Xperia L

Изтеглете, както и извличане на данните за FastBoot на вашия компютър. Ще получите спазването на файл:

Изтеглете ROM, както и извлечете данните в точно същата папка, в която сте извлекли файловете FastBoot. Ще получите тези три данни след извличане на ROM.

boot.img

System.img

userData.img

Сега стартирайте своя Xperia L в режим на бързо движение:

Изключете вашата Xperia L.

Включете USB кабела към компютъра, но все още не свързвате другия край към телефона.

Свържете другия от кабела към джаджата, докато задържате бутона за увеличаване на силата на звука, за да влезете в режим FastBoot.

Отворете папката FastBoot Data, както и отворете навременна команда в папката, като натиснете клавиша SHIFT + Щракнете с десния бутон в празната зона вътре в папката, както и изберете опцията Open Communs Window от контекстното меню на Windows.

Изпълнете спазването на команди в командата навреме след една, както и изчакайте, докато процесът не завърши успешно.
fastboot flash boot boot.img
FastBoot Flash System System.img
fastboot flash userdata userdata.img

Сега можете да рестартирате джаджата си, като използвате спазването на командата:
Рестартиране на FastBoot

Рестартирането може да отнеме време за първата обувка, така че бъдете търпеливи, както и развълнувани в точно същото време.

ROM не включва приложенията на Google, както и услугите, така че трябва да мигате Android 5.0 Gapps от връзката по -долу. Не сме сигурни обаче, че този пакет ще работи за вас, но си струва да опитате.

Android 5.0 Lollipop Gapps

Споделете точно как ROM работи върху вашия Xperia L в секцията за коментари по -долу.

Източник

Leave a Reply

Your email address will not be published.