Защо 11-инчовият iPad Pro от 2021 г. не функционира дисплея с течна ретина XDR? Apple ни казва

Uncategorized

Скот Бродерик, както и Винсент Гу, и двамата от Apple, седнаха с Брайън Тонг, за да премине през 2021 M1 iPad Pro. По време на тази дискусия обикновено се обсъжда липсата на течен ретинен XDR екран върху аспекта от 11-инчов тип.

Apple повиши нивата на наслада, когато отново, когато бизнесът на плодовете разкри 2021 M1, захранван от iPad Pro.

Екранът с течна ретина XDR беше абсолютно една от най-големите точки за продажба на хардуера, но се доставя само с по-големия 12,9-инчов модел. Според Скот Бродерик, който работи в рамките на световния рекламен екип за продукта на iPad, това решение е отчасти обусловено от проучвателно проучване, както и вникване в това какво искат 11-инчовите хора:

Това, което разбираме за 11-инчовия индивид, е, че те просто харесват да носят супер мощен iPad с тях в преносим 1-килограмов дизайн. Така че те просто харесват типа аспект на това. Докато индивидът, който възприема 12,9-инчовия екран, те се опитваха да намерят най-голямото платно, за да свършат много иновативна работа по този продукт, както и имаше смисъл да внесе тази иновация на XDR на 12,9-инчовия екран на iPad Про.

Чрез въвеждането на 12,9-инчов iPad Pro общо с течен ретинен XDR дисплей, Apple трябваше да направи някои жертви за подобреното визуално изживяване. А именно, новият дизайн е малко по -дебел, както и по -тежък от предшественика си. Въз основа на коментарите на Broderick, обосновката точно тук изглежда, че Apple вярва, че 12,9-инчовите собственици не са толкова „мобилни“, колкото техните 11-инчови колеги, както и с удоволствие инвестират в нещо по-тежко, както и по-дебели.

Разбира се, истинската реалност обикновено се намира някъде по средата на това, което наистина ви е казано, както и това, което наистина чувате. За Apple се твърди, че се е справил с-както и продължава да се справя-проблеми с доставката с новата технология на екрана, която вероятно е допринесла за решението на компанията да достави само 12,9-инчовия дизайн с дисплея с течен ретинен XDR.

Ако мислите за тази страна на iPad, както и разбирате много повече за трудностите, с които Apple се справи с тази нова порода iPad, тогава цялото това интервю с Брайън Тонг си струва да се провери.

Можете също така да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 14.5.1 IPSW връзки, данни за профила на OTA заедно с iPados 14.5.1 пуснати

Jailbreak iOS 14.5.1 Използване на Checkra1n, ето как да [ръководството]

Как да понижите iOS 14.5.1, както и iPados 14.5.1 [Урок]

Как да поправите бедния iOS 14 източник на живот на батерията [Ръководство]

Преобразуване на фабрика Wired Apple Carplay в безжичен Apple Carplay във вашите автомобили и камиони лесно, ето как

iPhone 12 / Pro протектор на екрана с закалено стъкло: ето най -добрите

Най-добрият iPhone 12, 12 Pro ситуация с Slim, Wallet, Ultra Thin Design? Точно тук са нашите най -добри избори [списък]

Най -добрият iPhone 12 Малкият протектор на екрана: Ето списък, който си струва да се провери

Най -добрият iPhone 12 Pro Max протектор на екрана: Точно ето списък, който си струва да се провери

Apple Delight Ecg App Hack: Позволете извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.