Вземете iOS 14-готов iPhone 8 Plus със 64GB съхранение само за $ 415

Uncategorized

в момента, чрез Amazon., Можете да вземете iPhone 8 на Apple с 64 GB възможност за съхранение само за 415,99 долара. Хардуерът все още е изключително привлекателен, както и изпълнителен на опакован пазар на смартфони, както и се предлага напълно отключен, за да се гарантира, че той може да се използва с всякакъв тип SIM карта.

Apple на iPhone 8 Plus беше пуснат в точното същото време като iPhone X през 2017 г., което означава, че той не е най -съвременният смартфон на пазара. Запазвайки това, казано, това определено е един от по -известните дизайни на компанията поради истината, че не е изключително изпълнителен смартфон, но той също включва зашеметяващ физически стил, който основите на езика на стила, който в момента имаме с гамата на iPhone.

IPhone 8 Plus включва 5,5-инчов ретинен екран с IPS иновации, както и резолюция от 1920 на 1080 пиксела. Той предлага истински тон, 3D докосване, 625 нита от типична яркост, както и устойчиво на пръстови отпечатъци олеофобни покрития. Под този екран живее бионичният чип на Apple A11 с придружаващ невричен двигател. IPhone 8 плюс също така включва оценка IP67, което означава, че може да влезе във водата на дълбочина 1 метър за цели 30 минути. Не че бихме ви предложили да поставите това на изпитание.

Изживяването на камерата е всичко, което бихте очаквали от съвременен iPhone, както и този специфичен дизайн, все още има физическия хардуерно-базиран бутон с вградения сензор за Touch ID, който позволява да се правят покупки чрез неща като Apple Pay. Ако се радвате да закупите изключително видно джаджа, което е отключено, както и идва като част от обновените усилия на Amazon, за да го направите малко по -евтино за закупуване, тогава това определено е предложението, което изисквате да гледате.

Ако сте щастливи да притежавате iPhone 8 Plus под инициативата „обновена“ на Amazon, тогава можете да преминете към директната връзка по -долу, за да вземете джаджата в момента. Не са необходими кодове или купони за отстъпка за осигуряване на хардуера на тази цена.

Купете: Apple iPhone 8 Plus, 64GB, зона сиво – напълно отключена (подновена) от Amazon: $ 415.99 | Оригинална цена: $ 450

Можете също така да искате да проверите:

Jailbreak iOS 13.5.1 Използване на Checkra1n, ето точно как [видео урок]

Най -добрите репортажи на Cydia, както и източници за iOS 13.5 Jailbreak UNC0VER

iOS 13.5 Jailbreak ощипва съвместим с UNC0VER 5.0.x [списък]

Jailbreak iOS 13.5 на iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, по -използвайки UNC0VER 5.0.0 [Урок]

iPhone SE 2 2020 Екранна протектор: Точно ето най -доброто, което можете да купите днес [списък]

Kodi 18.7 IPA APK Изтегляне за iOS 13 / iPados 13, Android пусна

Стартирайте няколко 2 номер на акаунта на WhatsApp на 1 iPhone по правилния начин, ето как

Изтегляне: iOS 13.5.1 IPSW Links, OTA Update, пуснат за iPhone, както и iPad

Jailbreak iOS 13.5 без или никакъв компютър, ето как

Намаляйте iOS 13.5.1 до Jailbreak iOS 13.5, докато Apple все още подписва фърмуера

Apple Watch ECG App Hack: Позволете извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.