Как да споделяте директно състояние на WhatsApp с Facebook

Изглежда, че WhatsApp вече е във функция, освобождаваща Spree. След като интегрира функцията за отключване на пръстовия отпечатък, дойде новината, че сега ще даде възможност за изпращане на изчезващи съобщения. Както и сега приложението за незабавни съобщения във Facebook добави още една съществена функция в своя арсенал. Той е предоставил избора директно да споделите вашето състояние на WhatsApp във Facebook. Освен това функцията е пусната и за стабилната версия. Така че, за да разрешите тази функция, както и да изтеглите WhatsApp Messenger с посочената функция, преминете към секцията по -долу. Освен това, ако не мислите да проверите нечий статус, тогава разгледайте как точно можете да изключите състоянието на WhatsApp.

Директно споделяйте условието на WhatsApp във Facebook

Всеки път, когато публикувате какъвто и да е тип изображение, видео или текст като статус на WhatsApp, сега ще видите избора на споделяне в историята на Facebook. Най -доброто до него ще бъде иконата за споделяне. Заявеният избор може да бъде открит точно под секцията My Staus. Можете директно да споделите вашето състояние на WhatsApp във Facebook, като докоснете тази икона, както и впоследствие да изберете опцията за публикуване на Facebook. Има още една техника за правене на същото, с малко повече много повече възможности, предлагани на ваше разположение. Разгледайте инструкциите по -долу. Въпреки това преди това, не забравяйте да вземете ръцете си на текущата версия на WhatsApp Steady APK отдолу:

Изтеглете WhatsApp с функция за споделяне на условия: WhatsApp-V2.19.274

След като сте изтеглили, както и инсталирате горната версия на WhatsApp, насочете се към стъпките по -долу. Освен това, ако откриете тази функция доста полезна, тогава разгледайте и функциите на неговия родител. За това проверете 10 идеи във Facebook, както и трикове.

Активирайте текущата функция WhatsApp

Отворете WhatsApp, както и отидете в раздела за състоянието

Докоснете трите хоризонтални точки до моя статус.

Разделът за състоянието ми допълнително ще се разшири, показвайки ви всичките ви качени статуси.

Докоснете трите вертикални точки до състоянието на WhatsApp, които искате да споделите във Facebook.

Сега ще има допълнителна функция, наречена Share във Facebook. Докоснете го.

Сега ще бъдете взети да споделите на страницата на Facebook Story. Той също така ще покаже настоящото ви поверителност на условието във Facebook. По желание можете да го промените на публични, добри приятели, както и на връзки, приятели, обичай или да изберете историята за скриване от опции. Просто маркирайте опцията си, както и докоснете задната стрелка.

Освен това, ако вашето състояние се състои и от текст, може да видите точно същото, като докоснете иконата за коментари, разположена в най -добрата история.

След като сте готови, просто докоснете бутона за споделяне сега. Това е. Вие ефективно сте споделили състоянието си на WhatsApp във Facebook.

Но има малко основни точки за тази функция, която си струва да се има предвид. Точно така са разгледани по -долу. Също така, проверете как точно да рутирате снимки на състоянието на WhatsApp.

Взаимовръзката между WhatsApp, както и състоянията на Facebook

Когато споделяте вашето състояние на WhatsApp във Facebook, видеоклиповете, както и снимки, както и типични текстове, ще се появят такива, каквито са. Това обаче не е ситуацията с хипервръзки. Всеки тип връзка, публикувана във вашето състояние на WhatsApp, ще се появи като типичен текст във Facebook. Също така, тези споделени състояния също ще имат точно същите 24 часа време за изтичане във Facebook. Дори и да изтриете състоянието си на WhatsApp преди 24 часа, споделеното условие във Facebook няма да окаже влияние като такова. За това ще трябва ръчно да го изтриете от Facebook, като докоснете три точки, както и ще изберете опцията за изтриване на снимката.

С това ние приключваме ръководството за това как точно да споделяме състоянието на WhatsApp с Facebook. Въпреки че продължава да добавя нови функции, все пак изглежда няма конкретни доказателства относно функцията на тъмния режим, като такива. Да се ​​надяваме, че се добави доста скоро. Междувременно какви други функции искате в бъдещите актуализации на WhatsApp? Нека разберем в коментарите по -долу.

Прочетете следващо: Топ 5 функции, които ми липсват на склад Android

Leave a Reply

Your email address will not be published.