Друг набор от iPhone XI рендери показва настройка за тройна камера с Square Bump

Uncategorized

, ние никога не знаем какво ще предложи нов iPhone, докато не бъде показан на сцената през септември, но ние имаме добро засилване на какво Поне един от тазгодишните телефони ще предложи. Това е настройка за тройна камера и сега сме лекувани с друга визуализация на това как може да изглежда.

Слуховете, които чуваме от седмици, вече имат Apple да пуска телефон с квадратна видеокамера за видео отзад, като трите обективи са организирани в конфигурация на триъгълник. Точно това показва това ново представяне, любезното съдействие на Стив Хемърстофер на Onleaks и сайта, с който се обединява – индийският сайт Кашкаро.

Рендерите изглеждат подобни на тези, които сме виждали преди, особено когато става въпрос за това, че се засяга тази бум на видеокамерата. Предлаганата информация казва, че ще видим наследник на iPhone XS със същия 5,8-инчов дисплей, който ще има рамки, които са „почти неразличими“ от тези, които преди това имахме на водещия телефон за 2018 г.

Горните изображения потвърждават, че дисплеят на iPhone XI ще бъде подобен на iPhone XS, който беше стартиран миналата година. Той има 5,8-инчов дисплей, заедно със същите прорези и рамки като iPhone XS. Въпреки това, дебелината на прореза и рамките е намалена, което е практически неразличимо.

Новият заден панел обаче ще бъде направен от едно парче стъкло, което включва бумът на видеокамерата, а не да има множество парчета.

Освен това, ние вече започваме да изграждаме доста добра картина на това как ще изглежда поне един от iPhone за 2019 г. и каква ще включва неговата система за видеокамери, но докато някой от Apple не покаже една на сцената на събитие за обявяване, Ще предложим да се внимава. Това винаги е така с рендери и течове, поне докато доказателствата станат изключително последователни, тъй като ние се предаваме по -близо до големия ден.

(Източник: Кашкаро)

Може също да искате да проверите:

Изтеглете iOS 12.2 Final IPSW връзки и OTA актуализация за iPhone и iPad

Изтегляне: iOS 12.3 Beta 1 IPSW Links, OTA актуализация Издадена

iOS 12 / 12.1.2 iPhone xs max jailbreak актуализация, предлагана от Lead Developer UNC0VER

iOS 12.2 Състояние на Jailbreak: Ето какво трябва да знаете

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Бета 3 с UNC0VER и инсталирайте Cydia, ето как [урок]

Как да понижите iOS 12.2 до iOS 12.1.4 на iPhone или iPad

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.