Предсказателят на Tesla Variety сега използва статистически данни като налягането в гумите, както и много повече за много по -добра точност

Tesla направи модификации на метода, който прогнозира разнообразието от своите автомобили, като взема предвид много повече информация. Модификацията идва чрез нова актуализация на софтуерните приложения, която сега се предлага за инсталиране.

Новата актуализация, версия номер 2022.20.7, отнема неща като количеството енергия, използвано от аксесоари като телефони в допълнение към налягането в гумите, както и дори плътността на въздуха, за да се даде възможност на автомобилите и камионите да произвеждат много по -добро прогнозиране на разнообразието.

WOW 2022.20.7 изглежда преминава в луди детайли, за да подобри прогнозите за разнообразие.
Дори налягането в гумите се взема предвид (сред много много други допълнителни променливи току-що добавени). По същия начин се вземат предвид загубата на енергия за зареждане на телефона, както и 12V аксесоари, плътност на въздуха, топлина на батерията/хладно,…

Tesla много за първи път започна да взема предвид екологичните елементи още през 2018 г. с данни като кота, както и метеорологичното състояние се подава в алгоритъма си. Тази най -нова модификация е итерация за това, като данните, споделени от хакер Tesla в Twitter.

Прогнозирането на разнообразието е полезно по редица причини, както и не само тъй като това предполага, че шофьорите разбират кога изискват да таксуват.

WOW 2022.20.7 изглежда влиза в луди детайли, за да подобри прогнозите за разнообразие. По същия начин се вземат предвид загубата на енергия за зареждане на телефона, както и 12V аксесоари, плътност на въздуха, топлина на батерията/хладно,…

-Екологично (@GreentHeonly) 26 юли 2022 г.

По -точните прогнози предизвикват много повече увереност сред шофьорите, което им позволява да планират много по -добри пътувания без проблем, че те могат да изчерпат сок от неточно прогнозиране на разнообразието.

Можете също така да искате да проверите:

Jailbreak iOS 15.6 на iPhone, както и актуализация на състоянието на iPad

Изтегляне: iOS 15.6 Final IPSW връзки OTA данни, както и iPados 15.6 изход сега

IOS 16 бета съвместими, както и поддържани iPhone, iPad, iPod touch устройства

iOS 16 Beta 4 Изтегляне, Дата на издаване: Когато се очаква Apple да го засили?

iOS 16 beta 3 Изтегляне на IPSW връзки за iPhone, iPad сега за Devs

iOS 16 beta 3 профилни данни Изтегляне на OTA Update Without Dev акаунт, ето как

Изтеглете iOS 16 Beta 3 IPSW връзки, както и настройки на iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, плюс, iPad [Урок]

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.