Лесно корен LG G FLEX 2, както и LG G2/ G3/ G PRO 2 на Lollipop, както и Kitat

с въвеждането на LG G Flex миналата година, LG в крайна сметка беше първият производител на света, който пусна, който пусна, който пусна, който пусна, който пусна, който пусна, който пусна в света, който пусна, пусна смартфон със заоблен екран. Това беше наистина огромно изживяване да видите телефон с огънат дизайн. Отличната иновация идва с отлична цена, както и без съмнение, че G Flex джаджи са изключително цени. Удължаване на своите технологични иновации, корейският OEM вече въведе второто поколение на G Flex.

LG G Flex 2 е излязъл само за няколко дни, както и ако се появите, че сте негов късметлия собственик, сега има още една причина да се чувствате по -щастливи, тъй като телефонът накрая има работен корен метод. Неоправданият Dev от XDA е създал изключително полезен инструмент, който работи на редица LG джаджи, както и техните варианти, включително LG G Flex 2. По -долу е списъкът на джаджи, върху които инструментът на LG Root е оценен успешно:

LG G3 (всички варианти)

LG G3 Beat

LG G2 (всички варианти)

LG G2 Mini

Lg g pro 2

LG G PAD

LG F60

LG L90

LG Tribute

Lg дух

LG Volt

LG G VISTA

Ако имате някакъв тип от приспособленията, отбелязани по -горе, както и искате да придобиете коренна привилегия върху него, просто спазвайте указанията, предлагани по -долу, за да разберете как точно да използвате инструмента.

Да се ​​подготвим

Изтеглете LG Root Tool: LG_ROOT.ZIP (4.85 MB)

Изтеглете, както и настройка LG USB шофьори на вашия компютър. Избягвайте стъпката, ако вече сте инсталирали драйверите.

Активирайте USB отстраняване на грешки по телефона, като отидете на дизайнерски избор в настройките на джаджата.

Актуализация

Същият корен експлоатация сега се предлага като метод с едно щракване. Опитайте спазването на урока:

Лесно корен LG джаджи, използвайки скрипта за корен с едно щракване

Използване на инструмента LG Root

Извлечете данните за корен на LG на вашия работен плот, както и отворете папката.

Сега свържете вашата LG джаджа, използвайки USB кабелната телевизия, доставена от OEM.

Стартирайте команда своевременно от папката LG Root. Можете да го направите, като поставите върха на мишката на празна зона, както и натискане на SHIFT+Щракнете с десния бутон на мишката върху клавиатурата си, както и да изберете опция Open Command Timely тук.

Когато се стартира прозорецът на командата, проблем спазването на командата, за да се уверите, че вашата джаджа е правилно разпознато.
adb.exe устройства

След като оцените връзката, въведете спазването на командата. Можете да копирате/поставите кодовия ред в прозореца CMD, за да предотвратите грешки.
adb.exe push busybox/data/local/tmp/&& adb.exe push lg_root.sh/data/local/tmp && adb.exe push update-supersu-v2.46.zip/data/local/tmp

Ще получите екран като този:

На устройството са копирани необходимите данни. Изключете джаджата, както и го поставете в режим на изтегляне. Можете да направите това, както следва:

Изключете устройството.

Сега задръжте силата на звука, както и свържете USB кабела.

Изчакайте няколко мига, докато се инсталират шофьорите на джаджата.

Време е да откриете към кой com порт е свързана вашата джаджа. Можете да разберете това, като щракнете двукратно върху данните на ports.bat в папката LG Root. Забележете номера на COM порта.

Сега проблем Командата за изпращане, предоставена по -долу (заменете командния порт с вашия):
Send_command.exe \\. \ Com4

Вече сте само на крачка напред от придобиването на корен. Въведете тази команда:
sh /data/local/tmp/lg_root.sh dummy 1 /data/local/tmp/update-supersu-v2.46.zip/data/local/tmp/busybox

Ще получите низ, както е показан на екрана.

Свършен! Сега извадете батерията на телефона си, за да излезете от режима на изтегляне.

Поставете батерията обратно към неговото местоположение, както и включете джаджата си. Вие ефективно сте вкоренили вашия LG G Flex 2/ Lg G2/ G3/ G Pro 2. наслада в root!

Кредити: Неоправдан Dev

Leave a Reply

Your email address will not be published.