Цивилизационната трансформация 2 се появява на iOS, вземете го от тук [Изтеглете линк]

Uncategorized

Цивилизационната трансформация е взела мобилния свят от буря, като феновете на метода са изтеглили видното заглавие масово, като се има предвид, че първоначалното му издание. Днес продължението, което, разбира се, се нарича цивилизация Трансформация 2, току -що пристигна, като се похвали с много нови, както и интересни функции. Подробности, както обикновено, можете да видите по -долу.

Както се подразбира от името, цивилизационната трансформация 2 ви позволява да председателствате собствената си юрисдикция, трудни други, исторически контекстуални цивилизации. Оригиналът беше наистина завладяващо изживяване, възхвалявано като един от най -добрите от своя жанр, както и за щастие, изглежда, че продължението не пуска страната по никакъв начин.

Първо, както и на първо място, дизайнерът обогати опита, като добави нови самолети, включително Jet Fighters, специални сили, както и самолетоносачи. Съюзни за новите единици, обаче, цивилизационната трансформация също се радва на подобрена технология, с функции, както и въздействия, вариращи от бойните лазери до много по-съвременните, като информационни технологии.

От самото начало се премахват, че вече изключително удовлетворяващото преживяване, което е цивилизационната трансформация, е значително подобрена, както и когато се отнася до изграждането, както и за разширяване на вашата фракция, цивилизационната трансформация 2 има достатъчно ръкав. От ядрените електроцентрали до Силиконовата долина, това е почти толкова легендарно заглавие на метода, колкото можете да се надявате да откриете в App Store, както и сега е готов да бъде изтеглен с помощта на връзката, предоставена в подножието на тази статия.

3D графиката са само черешката на тортата, доставяща изключителни визуализации, за да допълнят геймплея. Единственият истински недостатък, може би, е цената.

При $ 14,99, цивилизационната трансформация 2 е идеална в горната част на скалата за ценообразуване на мобилни игри, както и не е евтина, както и въпреки че си струва всеки цент, естествено може да се страхувате да намалите такава значителна инвестиция в един хит. Ако се опитвате да намерите ново заглавие на метода, но не искате да поръсите, винаги може да проверите оригиналната цивилизационна революция, която ще ви върне малко оскъдно 2,99 долара.

Ако се появите, за да го изтеглите, тогава нека да разберем в какво вярвате в заглавието.

(Изтегляне: Цивилизационна трансформация 2 за iOS в App Store)

Не забравяйте да проверите галерията ни с приложения за iPhone, както и галерията с приложения за iPad, за да разгледате много повече приложения за вашия iPhone, iPad, както и iPod Touch.

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.