Вече можете да изтеглите Facebook Stickered For Messenger App на iPhone [Direct Link]

Uncategorized

Facebook днес стартира новото си приложение за Messenger за iOS, само дни след като същото приложение беше достъпно за Android.

Изданието не е изненада, след като Facebook заяви, че версия на Stickered for Hardware на Apple е на път, въпреки че не е даден времеви мащаб, когато това ще се реализира. Оказва се, че е доста кратък.

– Изберете толкова много стикери, колкото искате – залепете ги преди или след като щракнете снимка – украсете снимки и от ролката на вашата видеокамера – плъзнете, прищипвайте, разтягайте и завъртете стикери, за да направите идеалната сцена – изпратете вашите творения на приятели с Messenger

За тези, които не обръщаха особено внимание на оригиналното съобщение, Pystered for Messenger е приложение, което прави снимки на потребителя и им позволява да поставят стикери върху тях. Ефективно огромни емоджи, стикерите се предлагат във всякакви форми и размери, а фантастичните могат да бъдат закупени, за да могат да се запалят с лодката ви.

След като всички те се залепят, изображенията се споделят чрез приложението Desperate Messenger, което ще трябва да бъде инсталирано, ако вече не е така. Снимките също се записват и за ролката на видеокамерата на устройството, така че в този момент те могат ефективно да отидат навсякъде.

Разгръщането на Stickered е продължение на текущата тенденция на Facebook за разбиване на функциите в техните собствени приложения. Тъй като Messenger е първият, няма съмнение, че Stickered би могъл да живее вътре в това приложение доста щастливо. Вместо това Facebook превърна концепцията в собствено приложение, за което подозираме, че няма да бъде популярно решение с всички. Налагането на преминаване от стикери в Messenger, само за да изпратите готовите си творения, е странно в крайност, например. И ако Messenger не е инсталиран, потребителите се повишават да посещават съответния магазин, за да го изтеглят, преди да продължи.

Приложението на Facebook за Messenger може да бъде изтеглено както от App Store, така и от Google Play сега. И двете версии са напълно безплатни и са ефективно идентични, като се забраняват типичната специфичност на платформата.

Ако сте луди след стикери, това приложение трябва незабавно да е на началния ви екран!

(Изтеглете: Потиснато за Messenger в App Store)

Не забравяйте да разгледате галерията на нашата галерия за приложения за iPhone и iPad приложения, за да разгледате много повече приложения за вашия iPhone и iPad.

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.