Как да получите iPhone XS, XR Bokeh / Focus Recuction Feature на X, 8, 8 Plus

Uncategorized

, когато Apple обяви iPhone XS, iPhone XS Max и iPhone XR, една от многобройните функции, които те рекламираха като промяна на играта (Отново) беше способността да се променя нивото на боке на снимка, след като бъде направена.

Регулируемият фокус върху изображението на портрет е нещо, което беше демонстрирано на сцената и със сигурност изглеждаше изключителна по това време, но ако се почувства какво ви е познато, има много добра причина-не е ново.

Игнорирайки факта, че има телефони с Android от години, вече има приложение в магазина за приложения, което позволява на потребителите да направят портретна снимка и след това да редактират дълбочината на полето или ефекта на Bokeh, след като изображението е направено. Нарича се Focos, на разположение за изтегляне от App Store сега и е напълно безплатен (за много част). Най-хубавото е, че Focos използва API на Apple Depth of Field, предлаган официално от Apple, което предполага, че резултатът ще бъде доста близък до това, което се предоставя на родно сега в приложението за видеокамери на Stock на по-новите iPhone.

Въпреки че трябва да се направи случай, че крайните изображения не са толкова излъскани, колкото тези Apple се показа по време на събитието на iPhone, е абсолютно ясно, че технологията вече съществува и всъщност е била възможна при по -стари iPhone. Имайки това предвид, е срамно да се види, че iPhone X, iPhone 8 Plus и iPhone 7 Plus няма да получи същия ефект като част от актуализацията на софтуера, но е възможно да не сме твърде изумени от този факт .

Apple направи нещо подобно с Animoji с iPhone X, като избягваше да бъде наличен на други устройства, когато изглежда няма техническа причина това да е така.

Когато iPhone XS и iPhone XS Max започнат да намират пътя си в ръцете на купувачите следващата седмица, ще видим колко добри са техните авансови ефекти ще бъде много разочароващо.

(Изтегляне: Focos за iPhone в App Store)

(Via: Wojtek Pietrusiewicz [Twitter])

Може също да искате да проверите:

iPhone XS / XS Max Power Bank: Ето най -добрите налични днес [списък]

iPhone xs / xs max протектор на екрана с закалено стъкло: Ето най -добрите

Най -добрият iPhone XS, XS Max Case? Ето нашите най -добри снимки [списък]

iPhone xs / xs max 10w бързо безжично зарядно устройство: Ето най -добрите

iPhone XS Max USB-C PD Бързо зарядно за доставка на мощност: Ето най-добрите

iPhone X / XS MAX USB-C PD Automobile Charger за бързо зареждане: Ето най-добрите [списък]

Изтеглете iOS 12 GM IPSW връзки и OTA актуализация за iPhone и iPad

Изтеглете iOS 12 GM конфигурационен файл без акаунт в разработчик

Изтеглете iOS 12 GM IPSW връзки и инсталирайте на iPhone X, 8, 7, плюс, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Урок]

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.