Аудио сделка: SBODE NOISE Анулиране на слушалки само за 9,99 долара, разполага с 8 часа живот на батерията

Uncategorized

Получете чифт висококачествени слушалки SBode за мръсотия достъпна цена от само 9,99 долара, вместо 23,99 долара за изключително ограничен период от време.

Всички обичат да говорят за AirPods, когато Bluetooth слушалките са обект на дискусия, но лесната истина на въпроса е, че не всеки може или иска да похарчи 159 долара за нещо, което фунии аудио в ушите им. Ако всичко, което слушат, са подкасти, бихме предположили, че и нещо скъпо е малко отпадъци. В този случай хубав чифт евтини, страхотни звучащи слушалки са начинът, както и смятаме, че разбираме само тези, които трябва да предложим. Хората в SBode вече предлагат отлична стойност с техните безжични слушалки от 23,99 долара, но най -добре сега можете да ги получите, без да харчите дори толкова много. Как звучи 9,99 долара?

За десетте си долара ще получите Bluetooth 4.1 съвместимост с CSR, както и водно устойчивост благодарение на IPX7 рейтинг, което прави тези слушалки отличен избор за всеки, който трябва да може да тича, докато вали или просто се изпотява доста малко, когато упражнения. Предлагаме, че ако не се потите, тогава може би не го правите правилно, но това е още една дискусия за още един ден!

С до осем часа възпроизвеждане на музика от пълна такса, както и бърза такса, която ще ги види да преминат от празни до пълни само за 1,5 часа, това са отличен избор в ценовата точка, както и може дори да са чудесен избор при по -висок. Има микрофон, хвърлен за това, когато изисквате да правите обаждания или проблемни команди Siri/Google Assistant. Действайте сега, тази цена от 9,99 долара няма да продължи вечно.

Купете: Sbode Wireless Earbuds Microphone, по-богат бас висококачествен звук в ухо слушане w/mic от Amazon: $ 9.99 с код nliitxiw | Оригинална цена $ 23,99

Може и да искате да проверите:

Най -добрият калъф за iPhone XR? Точно тук са нашите най -добри избори [списък]

Ултра тънък случай на iPhone XR: Ето най-добрите [изключителен код за отстъпка вътре]

iPhone XR протектор на екрана с закалено стъкло: ето най -добрите

iPhone XR / XS Power Bank: Най -добрите 18W USB PD модели [Списък]

Jailbreak iOS 11.4.1 Актуализация: Ian Beer пуска своите подвизи

Jailbreak iOS 12.0.1 Актуализация: Apple спира да подписва iOS 11.4.1, ето какво означава това

Как да понижите iOS 12.0.1 до iOS 12.0 / 11.4.1

Изтегляне: iOS 12.0.1 IPSW връзки, актуализация на OTA за iPhone, както и iPad пуснат

Jailbreak iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 на iPhone, както и iPad [актуализация на състоянието]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.