Накарайте Roborock S4 да почисти пода само за 299 долара днес

Uncategorized

Никой не се радва да вакуумира пода. Това е просто факт от живота и всеки, който казва, че друго е ясно. Така че възможността да се погрижи за това е страхотно подобрение на качеството на живот, като Roborock S4 може да се погрижи за него с 25% спестяване най -добре сега.

Обикновено вакуумът Roborock S4 ще се продаде за около 400 долара. Но ако въведете нашия специален код за отстъпка, когато проверявате, че цената ще бъде намалена с огромни 25%, или 100 долара. Не е нужно да изричате талони за отстъпки на страницата тук, просто не забравяйте да въведете този код за отстъпка, когато проверявате.

Купете: Roborock S4 Robot Vacuum от Amazon: $ 300 с код Roborocks45 | Оригинална цена: $ 400

Независимо дали почиствате косата на домашни любимци от килим или взимате онези кокосови изскачания, които детето ви е пуснало, Roborock S4 ще ви има гръб. И да можеш да го вземеш само за 399 долара наистина е черешката на тортата.

С картографирането в реално време, което е точно до няколко сантиметра и оценка на 2 000PA, този вакуум на робота ще ви чисти дома за нула време.

По време на писането този вакуум на робота има практически 1300 отзива за Amazon. Тези отзиви му дават средна оценка от 4,5 звезди от възможна петица, което е страхотен резултат, независимо как го нарязвате.

Не знаем колко дълго можем да очакваме този код за отстъпка, за който да работи, така че не забравяйте да получите покупка скоро. И отново, не забравяйте да въведете нашия специален код за отстъпка, когато проверявате и вие.

Може също да искате да проверите:

Изтеглете iOS 14 Beta 1 IPSW връзки и инсталирайте на iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, плюс, 6s, iPad, iPod [урок]

iOS 14 beta 4 Дата на изтегляне Дата на издаване: Ето кога да очаквате

Изтегляне: iOS 14 Beta 4 IPSW връзки, iPados 14 Beta 4 пуснати

iOS 14 beta 4 OTA профил на файла Изтегляне, издадено без DEV акаунт, ето как да го получите

Jailbreak iOS 13.6 Използване на Checkra1n, ето как [видео урок]

Jailbreak iOS 13.5 на iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, много повече, използвайки UNC0VER 5.0.0 [Урок]

Изтегляне: iOS 13.6 Final IPSW връзки, OTA Update, издадена за iPhone и iPad

Jailbreak iOS 13.5 без или никакъв компютър, ето как

Apple View Ecg App Hack: Активирайте извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.