Това разширение за Chrome извежда Windows 8 Metro потребителски интерфейс на новата страница на Tab

тези, които са във всякакъв вид метод, свързан с технологичния пазар, ще разберат плановете на Microsoft да пусне Windows 8 на потребителя съвсем скоро, както и от това, което Досега бяха представени, много бяха впечатлени. Въпреки че настоящата итерация на операционната система на производителя на софтуерни приложения има много силни страни пред предходните версии, потребителският интерфейс на метрото е най-известният от потребителите, както и макар и може би много по-подходящ за таблета, той работи добре на The ПК на тези, които управляват потребителския визуализация.

Прегледът на дизайнера беше пуснат на публиката в края на миналата година, както и се появи много като алфа версията, която беше, но в днешно време ранните осиновители се адаптират доста добре към дегустатора на това, което е в магазина. Въпреки че в този момент има само няколко приложения с активирана метро, ​​сега можете да джаз в браузъра си Chrome с малко любящ метро.

Страницата „Нов раздел“ в сърфиращия клиент на Google е доста скучна афера, както и докато много от нас откриват гледката на бялата зона на екрана, за да бъде донякъде терапевтична, изглежда толкова завладяващо, колкото, добре, празно бяло страница. Ако сте един от многото частични в потребителския интерфейс на Microsoft, разширението MySites ще инжектира някакъв аромат в страницата на раздела, като използва чист бит в мрежата за преглеждане на бит, съюзник с някои добре настроен плочки, водещи до вашите много често проверени сайтове, както и любими.

Можете да промените, както и да настроите плочките, които желаете, както и точно както в потребителския преглед на Windows 8, размерите на блоковете са пряко свързани с това колко често щракнете върху тях. Въпреки че постоянното рязане, както и промяната, могат да бъдат малко досадни, истината, че много посещава се, че се появяват в голям, „Щракнете върху мен!“ Модата показва, че не е нужно да сканирате наоколо по прищявка, опитвайки се да откриете вашите много използвани сред множеството плочки.

За съжаление, що се отнася до лентата за разглеждане на мрежата, вие сте останали с вградения двигател за сърфиране на MyStart, въпреки че изглежда, че е облечена версия на Google. Както и да е, вместо това можете бързо да използвате Omnibar на Chrome, както и въпреки че би било чудесно да модифицирате уеб лентата за разглеждане на нещо по поръчка, това не е краят на света.

Изтеглете Mysites за Google Chrome [Hrome Web Store Link]

(чрез Lifehacker)

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.