Ето защо Jet Black iPhone 7 е изправен пред недостиг в световен мащаб

Uncategorized

наскоро пуснатия iPhone 7 и iPhone 7 Plus на Apple 7 Plus се предлагат в съвсем нов цвят този път, като предложенията на Jet Black се оказаха популярни сред тези, които са успели да получат своите ръце на една. За съжаление, да успееш да направи това е трудна работа, като производственият процес се изисква при покупката, за да се създаде, за което се казва, че Jet Black Chassis създава проблеми на Apple и неговите доставчици.

Според анализатора на KGI Securities Ming-Chi Kuo, колкото и 40% от реактивните черни айфони, които в момента се правят, не успяват да преминат процеса на проверка на качеството на Apple, което след това изисква те да бъдат преработени.

Смята се, че този значителен процент на отхвърляне стои зад недостига на iPhone 7 и телефони на iPhone 7 Plus в този конкретен завършек, като оценките на доставката за реактивни черни iPhone практически незабавно се простират в октомври и след това, след като iPhone са били на разположение за предварителна поръчка.

Както отбелязва Kuo, обаче, нормалното търсене на iPhone може да не е единствената причина за такива забавяния на запасите, като неотдавнашният Galaxy Note 7 на Samsung се припомня потенциално част от причината търсенето да е толкова високо.

Ранният недостиг не е изцяло поради търсенето на пазара. Времето за доставка на онлайн поръчките е наравно с цикъла от миналата година, обикновено се оценява в рамките на 2-3 седмици, с изключение на модела Jet Black, който страда от ниска скорост на производство на корпус от 60-70%. Въпреки това, с броя на страните в първата вълна, които дебютират iPhone 7, който се повишава до 28 тази година, срещу 12 за стартирането на iPhone 6S, ние вярваме, че общото търсене на iPhone 7 е по -ниско от това на предшественика му. По отношение на новините за някои мобилни оператори, отчитащи растежа на предварителната поръчка за iPhone 7 през миналата година 6S, ние вярваме, че това се дължи предимно на печалбите на пазарния дял за тези мобилни оператори благодарение на новите промоции, вместо да представлява по-голямо потребителско търсене.

Kuo все още вярва, че iPhone 7 и iPhone 7 Plus няма да съответстват на данните за продажбите, определени от iPhone 6s и iPhone 6s Plus миналата година, вероятно в убеждението, че iPhone за следващата година ще се покаже като големият продавач Пълен редизайн в чест на десетия рожден ден на iPhone.

(Via: Macrumors)

Може също да искате да проверите:

iPhone 7 Jet Black vs Black Color Сравнение / разлика

100+ iOS 10 скрити / тайни функции за iPhone и iPad [списък]

iPhone 7 плюс срещу Galaxy S7 Edge срещу Note 7 [Сравнение на спецификации]

Най -добрите калъфи за iPhone 7 / iPhone 7 плюс

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.