Списък на съвместимостта на iOS 12 за iPhone, iPad, iPod touch устройства

Ето пълния списък за съвместимост на iOS 12, за да ви помогне да идентифицирате дали вашият съвместим iPhone, iPad или iPod Touch устройство всъщност е в състояние да инсталира и работи iOS 12.

Въвеждането на Apple от iOS 11 преди дванадесет месеца предизвика някаква буря поради факта, че веднага се отказа от поддръжката на устройства с 32-битова архитектура.

Въпреки че е напълно разбираемо, че по-старите устройства в крайна сметка трябва да достигнат края на живота си, що се отнася до актуализациите на фърмуера, той все пак успя да озадачи голям набор от собственици на устройства, които все още използват 4-инчов iPhone 5 или iPhone 5C. С iOS 12 няма такива изненади или убийство на устройства, което означава, че Apple отново гарантира, че тъй като многобройните iPhone, iPad и iPod докосвания се поддържат от най -новия му основен надстройка на фърмуера.

Както при iOS 11, всички 64-битови хардуер се поддържат от iOS 12, което прави списъка на съвместимите устройства, както следва:

iPhone

iPhone XS Max

iPhone XS

iPhone XR

iPhone x

iPhone 8 плюс

iPhone 8

iPhone 7 плюс

iPhone 7

iPhone 6s плюс

iPhone 6s

iPhone 6 плюс

айфон 6

iPhone SE

iPhone 5s

Ай Пад

2018 iPad (9.7-инчов)

2017 iPad (9.7-инчов)

iPad Pro (9.7-инчов)

iPad Pro (12,9-инчов)

2017 iPad Pro (12.9-инчов)

2017 iPad Pro (10.5-инчов)

iPad малък 4

iPad малък 3

iPad малък 2

iPad air 2

iPad въздух

iPod touch

ipod touch 6 -то поколение

Разбира се, както и устройствата, отбелязани по -горе, разбира се, че всеки iPad, въведен от Apple по -късно през годината заедно.

Ако имате едно от устройствата, отбелязани по -горе или планирате да закупите чисто нов хардуер на Apple по -късно през годината, тогава поздравления. Ще получите незабавен достъп до iOS 12 и всичко, което включва веднага след пускането на широката общественост.

Може също да искате да проверите:

Jailbreak iOS 12 / 12.0.1 / 12.1 на iPhone и iPad [Актуализация на състоянието]

Изтеглете iOS 12 IPSW връзки и инсталирайте на iPhone X, 8, 7, плюс, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [урок]

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.