Премахнете отключено предупреждение за Bootloader на Moto E 2015

След като пое мобилността на Motorola, Google започна да създава смартфони с достъпни разходи, за да възвърне загубения пазарен дял на компанията. Moto X, първият флагман от собствеността на Google Motorola, в крайна сметка беше изключително популярен. След това OEM дойде с телефон от среден клас Moto G, който също успя на пазара. По -късно те въведоха още една джаджа в категорията на телефонния план на бюджета.

Сега, когато вече имаме 2 -ри. Gen Moto X, както и Moto G, предлагани за доста време, както и бизнесът, който сега е имал от китайския технологичен гигантски Lenovo, също е пуснат нов аватар на Mote E. Moto E 2015 отново е смартфон с ниска цена с доста респектиращи характеристики за своя маркер за разходи.

Moto E 2015 включва заключен зареждащ механизъм, но той може бързо да бъде отключен с помощта на техниката, доставена на официалния портал Motorola. Отключен зареждащ устройства показва, че можете бързо да изкорените телефона, както и да мигате изцелено по поръчка лечение, използващо FastBoot веднага след като е наличен. Така че, ако вече имате новия Moto E или планирате да получите телефона, е изключително вероятно да отключите Bootloader, за да отключите пълната перспектива на вашето устройство.

Вижте също: Как да отключите Bootloader на Moto E 2015

Както знаете, когато отключи Bootloader на всеки тип телефон на Motorola, индивидът се посреща с предупреждение на екрана, когато той/тя рестартира джаджата (вижте снимката на публикуването по -горе). Ако не ви харесва това предупреждение, което ви напомня за престъпното престъпление, което сте посветили, като отключвате зареждащия механизъм, както и искате да го елиминирате, настоящият ни урок е точно това, което може да търсите!

Премахване на отключено предупреждение на Bootloader на Moto E 2015

Изтеглете логото на логото на Moto E: Moto-E-2015-Logo.zip

Инсталирайте Android SDK на вашия компютър или просто изтеглете много Little ADB, както и инструмент FastBoot (Извличане на ципа): MFASTBOOT-V2.ZIP

Инсталирайте USB драйвера на Motorola на вашия компютър.

Активирайте USB отстраняване на грешки на вашия Moto E 2015.

Данни на Unzip „Moto-E-2015-logo.zip“, както и копиране на данните на логото.bin в точно същата директория, в която ADB, както и данните за бързи бути. Ако сте инсталирали Android SDK, копирайте Logo.bin в папката Android/ SDK/ Platform-Tools. В ситуация сте изтеглили много малък инструмент за бързо бут, копирайте данните за логото в папката MfastBoot-V2.

Сега натиснете клавиша SHIFT+щракнете с десния бутон върху мишката от папката на платформата или MastBoot-V2, както и изберете отворен прозорец на командата тук Избор, за да въведете CMD подкана.

Време е сега да свържете вашия Moto G, за да рестартирате компютъра си в режима на Bootloader/FastBoot, използвайки спазването на командата. Можете също така да се заредите в режим Bootloader, като натиснете силата на звука надолу + тайни за захранване заедно, докато приспособлението е изключено.
ADB рестартиране на Bootloader

Когато телефонът ви влезе в режим Bootloader, въведете спазването на командата, както и натиснете клавиша Go in Key:
logo logo logo mastboot.bin

Когато данните на логото се проблясват във вашия Moto E, въведете
Mastboot рестартиране

Вашият Moto E ще се рестартира сега, както и докато рестартира, ще забележите, че отключеното предупреждение за зареждане е отишло, както и е заменено от официалното лого.

В ситуация се натъквате на всякакъв вид проблем, докато спазвате урока, или имате някакъв вид въпрос, свързан с процедурата, моля, почувствайте се безплатни, за да споделите своите възгледи с нас чрез коментари. Наздраве!

Leave a Reply

Your email address will not be published.