Вземете си изгодна 55-инчов 4K HDR TV с Roku само за 467 долара, разполага с Dolby Vision

Amazon в момента използва TCL 55-инчов 6-серия 4K UHD HDR Roku TV само за 467,49 долара. Обикновено това би предложило за около 650 долара, което прави това най -скъпо, за което сме виждали това конкретно телевизионно предложение. Вече спестявате 100 долара, но допълнителен ваучер на страницата прави тази цена всичко по-невъзможно да се игнорира.

Като се има предвид, че това е най -ниската цена, която видяхме тази телевизионна търговия, тъй като не можем да предвидим, че ще остане толкова дълго. Уверете се, че скоро ще разполагате с покупката си, ако сте на пазара за отличен телевизор с голям екран на изгодна цена.

Има много причини да вземете това дори без специалната цена. Той е обхванат всички съвременни 4K модни думи, включително Dolby Vision HDR. Освен че дори Року е разработил идеално в телевизора, като ви осигурява достъп до поточни канали. Абсолютно никога няма да ви липсва методи, за да прекарате една вечер с това нещо, създадено в ъгъла на стаята си.

Входът се грижи за благодарение на четири HDMI порта в допълнение към USB порт, както и много повече опции за традиция. Има дори Ethernet порт за всеки индивид, който желае да предостави своите 4K стрийминг услуги, всички изисквания, който изискват да поставят значителни данни наоколо.

И накрая, TCL включва режим на игра, който подобрява производителността, както и подобрява латентността за тези тежки игри.

Все още има време за закупуване, както и да получите доставка до утре, ако сте бързи, така че не забравяйте да разполагате с тези поръчки, преди цената да се върне обратно или запасите да изсъхнат. В този момент може да се появи.

Купете: TCL 55-инчов 6-серия 4K UHD HDR Roku TV от Amazon: $ 467.49 с ваучер за страница | Оригинална цена: $ 650

Можете също така да искате да проверите:

Checkra1n за Windows Алтернатива: Точно как да се използва RA1NUSB за iOS 13.3 Jailbreak

Изтегляне: iOS 13.3 Final IPSW връзки, UTAD AUDPAT, както и iPados 13.3 за съвместими устройства

Изтегляне: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA профил, IPSW връзки, пуснати за iPhone, както и iPad

Понижаване на iOS 13.3 до iOS 13.2.3 за checkra1n Jailbreak, ето как

Jailbreak iOS 13.3 Използване на Checkra1n, ето точно как [ръководство]

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 На iPhone 11, 11 Pro Max, XS, много повече с нов TFP0 експлоатация скоро ще бъде възможен

iOS 13/ 13.2.2 Jailbreak Tweaks Списък за съвместимост за checkra1n

Apple Delight Ecg App Hack: Позволете извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.