Как да използвате Siri, за да ви предоставим задълбочено, както и информация за батерията в реално време на вашия iPhone

, когато се замислите за всички страхотни, както и за мощни функции, които има iPhone, вие бързо разпознавате, Това е сравнително страхотно парче потребителска технология. Токът от серията, iPhone 4S не само има изключителен екран на Retina, както и 8-пикселна камера с 8 мега-пиксела, но също така има невероятен вграден интелигентен гласов асистент. Ние живеем в поколение, в което потребителите редовно изискват много повече, както и много повече от производителите, но често си струва да спрем за момент, както и да мислим за интензивната иновация, която вече имаме.

С казаното, аз за един няма да се забъркам, ако Apple продължава да изпомпва отлични функции в своите смартфони, както и определено ще се наслади в комбинацията от хардуер на Apple, както и софтуерно приложение, смесено с подобренията, както и корекции, които на The Кварталът Jailbreak продължава да изпомпва. Раждането на iPhone 4S предостави на дизайнерите грешката за установяване на ощипвания, както и разширения за Siri, но през януари не беше пусната на Absinthe Jailbreak за A5 джаджи през януари, че наистина започнахме да виждаме Cydia да се наводнява и с тонове като тонове изключителни ощипвания, както и подобрения.

Cydia Bundles често са хит, както и Miss Affair, както и това определено е ситуацията, когато тя се отнася до ощипването, основано на Siri. Няколко от тях са потвърдили, че са много полезни, като тези, които позволяват на системните настройки да бъдат бързо манипулирани. Въпреки това, други есен в класификацията „само тъй като можете, не показва, че трябва да“, както и най -вероятно би било оставено на трудния диск на разработчика. Модифицирането на Batterylevelae попада в полезната категория, тъй като използва Siri, за да достави доста прецизна статистика за живота на батерията, която всички ние разбират, че могат да бъдат налични изключително полезни при изпълнение на iOS 5 поради ужасния живот на батерията, които хората страдат.

Batterylevelae е още един пакет, който е разработен при модифицирането на AssistAntextensions, както и в резултат на това ще настрои AE като зависимост, ако вече не е от устройството. Assistantextensions несъмнено е изключително полезна битова рамка, която да използват дизайнерите на Siri, но аз се случвам да се сблъска с него поради истината, че често се намира реклами на Siri Gui, когато асистентът се извиква, нещо, което е огромно не за мен . Това не трябва да влошава полезността на Batterylevelae, която предоставя подробна информация за батерията с използването на основни гласови команди като „Колко време за разговори ми остават?“ както и „колко аудио време ми остава?“.

Пълното командно меню може също да се извика, като се посочи „менюто за подпомагане на батерията“, подтиквайки Siri да провери пълен списък на възможните команди на дисплея. Мислейки за непрекъснатите проблеми с батерията, които хората изпитват с разработки на iOS 5 преди 5.1, Batterylevelae изглежда като изключително интелигентна покупка, за да следи потенциално непосредствената повреда на захранването. Batterylevelae се предлага от хранилището на Bigboss за сметка от 0,99 долара, както и се нуждае от съвместима с Siri джаджа с инсталирана iOS 5.

Разбира се, ще се изисква да джейлбрейк вашата джаджа, за да настроите това ощипване. За джейлбреиране на сегашния iOS 5.1 (свързан), спазвайте указанията, публикувани точно тук до Jailbreak, използвайки RedsN0W, или точно тук за SN0WBreeze. За Jailbearking iPhone 4S, както и iPad 2, можете просто да се съобразите с нашия урок стъпка по стъпка, публикуван точно тук, за да Jailbreak iOS 5.0.1, използвайки абсент на Windows или Mac. Тези от вас с iPhone 4, 3GS, iPad 1, както и iPod докосвания могат да използват redsn0w или sn0wbreeze, за да разсеят Jailbreak на iOS 5.0.1.

(чрез CultoFMAC)

Не забравяйте да проверите галерията ни с приложения за iPhone, както и галерията с приложения за iPad, за да разгледате много повече приложения за вашия iPhone, iPad, както и iPod Touch.

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.