Как да направите екранна снимка на LG G3 (3 метода)

Uncategorized

Трябва да сте виждали хора, които споделят екрани на своите телефони и таблети в различни социални медии и уебсайтове. Имаше време, когато потребителите на Android трябваше да инсталират отделно приложение за екранна снимка, за да заснемат екрана на своето устройство. Въпреки това, след надграждането на Jelly Bean, Android OS беше надарен с екранна снимка на местната, която работи с ключова комбинация.

Можете да направите екранна снимка на повечето устройства с Android, като натиснете едновременно комбото за захранване + силата на звука надолу. Някои устройства поддържат повече от един метод за заснемане на екрана – родния метод на Android и друг метод от OEM.

Ако притежавате изцяло новия LG G3 и сте се чудили как можете да заснемете екранна снимка на телефона си, отдолу ще намерите два начина да направите това. Всъщност, правейки скрийншоти на LG G3 I толкова лесно, колкото натискането на физическите клавиши или плъзгане на пръста си. И ако сте надстроили от предишното поколение LG устройства, дори не е необходимо да четете нашия урок. Обикновено ключовият комбиниран метод на повечето устройства с Android включва използване на две ръце за натискане на бутоните за силата на звука и захранването. Тъй като LG G2/G3 има тези бутони в съседно положение на гърба, можете да направите екранна снимка, като използвате единични или два пръста.

Как да се направи екранна снимка на LG G3

Метод 1: Използване на комбинация от ключове

На първо място, вземете екрана си на телефона си, който искате да заснемете.

Сега натиснете бутона за захранване + силата на звука надолу с 2 пръста и ги натиснете едновременно. Можете също да направите това: Вземете телефона си в ръка, поставете пръста си между захранването и клавишите за обем надолу по начин, по който можете да ги натиснете едновременно. Дайте бързо натискане и чувате звук за заснемане на екрана и кратък преглед на екрана.

Свършен! Всички заснети екрани се запазват по подразбиране в папката Pictures> Screenshots във вътрешното съхранение. Вашата екранна снимка ще бъде показана и в приложението Gallery.

Ако искате незабавно да споделите своя екран, просто издърпайте панела за известия и докоснете опцията за споделяне под визуализацията на екрана.

Метод 2: Използване на бързо приложение за бележка+

Ако не ви е удобно да използвате комбинацията от ключове за мощност и обем, за да направите екранна снимка на LG G3, има алтернативен и доста по -лесен метод, който ви позволява да заснемете желания екран с пръст пръст. Ето как можете да го направите.

Отидете на екрана, който искате да заснемете.

Поставете пръста си върху дома (мек ключ) върху навигационната лента и бързо прекарайте пръста си нагоре. На екрана ще видите три икони (гласова половинка, Google и Quick Memo+).

Просто вземете пръста си до иконата за бърза бележка+ вдясно, за да го подчертаете.

Сега извадете пръста си.

Екранната снимка ще бъде направена и ще бъде показана на екрана.

Просто докоснете иконата за запазване на горната лента и изберете галерията, когато е подканена.

Ако искате да напишете/нарисувате нещо на екрана или дори да го изрежете, като докоснете съответната икона на горната лента.

Метод 3: Използване на G3 Tweakbox

Ако имате вкоренен LG G3, има още един метод, който ви позволява много лесно да правите екранна снимка на телефона си.

Просто инсталирайте Xposed Framework на телефона си и вземете G3 Tweakbox модул.

Активирайте модула в Xposed и отворете приложението G3 Tweakbox от чекмеджето на приложението.

Докоснете различни ощипвания и след това маркирайте още елементи в опцията за захранване.

Рестартирайте вашия LG G3 и когато се зареди, натиснете дълго бутона за захранване. Ще видите опция за екранна снимка в менюто за захранване.

Просто го докоснете, за да заснемете екран.

Наслади се!

Прочетете следващо: Понижаването на екрана на екрана увеличава ли живота на батерията?

Leave a Reply

Your email address will not be published.