Изтеглете платени приложения безплатно от Google Play Store

Досега ще бъдете запознати с редовните продажби, хоствани от Google Play Store в няколко приложения и игри. В миналото сме ви доневяли някои от по -добрите оферти от продажбите често. Понякога приложения и игри се продават, на силно намалени цени. Понякога ви носим платени приложения, които са се освободили напълно през периода на продажба. Ако търсите платени приложения, които можете да получите безплатно, законно, ние се върнахме с подобна статия. Тук изброяваме 5 от платените приложения, които в момента са достъпни безплатно в Play Store. Тези платени приложения може да не са по харесване на всички, но са безплатни, така че не боли да ги изпробвате. Имайте предвид, че тези оферти са достъпни само за ограничен период от време.

1. Калкулатор + джаджа 21 теми

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ:

21 мотива

джаджа

Функции за приспособление за заключен екран (Android 4.2)

Историята съхранява последните 30 резултата

Открива се джаджа (Android 3.1 и по -късно)

Промяна на размера на стиловете на шрифта

Задаване на прецизност на израза

без реклами

процент

[Googleplay url = “]]
Calculator Pro + Widgets 21 теми, казва всичко, което е точно в името. Това е калкулатор с джаджа за калкулатор и можете да го персонализирате по 21 различни начина. Ако сте някой, който обикновено трябва да посегне към калкулатор, наличието на джаджа за калкулатор точно на началния екран е доста удобен. И джаджа, която можете да персонализирате според вашите предпочитания, е само допълнителен бонус. В други моменти това приложение ще ви струва 1,49 долара (₹ 90), но за днес и утре може да бъде вашето безплатно.

Прочетете също: Как да се отървете от приложенията и услугите на Google на Android

2. Спестяване на парола

Запазете всичките си пароли лесно и сигурно, приложението за управление, използвайте спасител на пароли за управление на пароли и достъп, позволете ви да добавяте акаунти без ограничение, всички акаунти и пароли се защитават в един и същи телефон и са криптирани, за да осигурят най -добрата сигурност.

[Googleplay url = “]]
В този ден и възраст, колкото и да се опитвате да не го направите, вероятно сте се справили да създадете няколко онлайн акаунта с няколко сайта или услуги. Освен ако не използвате една и съща главна парола за всички тях, нещо, което не препоръчваме, трябва да е трудно да ги запомните всички. Password Saver е приложение, в което можете да съхранявате всичките си пароли, така че трябва да запомните само тази парола, за да отключите приложението. Тук няма функции за синхронизиране, така че можете да сте сигурни, че всички пароли остават на телефона ви, а не на нечии сървъри. Освен това, паролите са криптирани, така че дори ако някой хакер се сдобие с телефона ви, паролите ви са безопасни. Спестяването на парола ще ви струва 0,99 долара (₹ 65) още след 5 дни от сега.

3. Пейн 2d Pro

Paint 2D Pro е интуитивно приложение за картина и рисуване, предназначено за хора от всички нива на умения, които обичат да рисуват.

[Googleplay url = “]]
Трудно е да пропуснете приликите с друго популярно приложение за боя на друга платформа. Но Paint 2D Pro носи това на Android, макар че е много по -лесно и основно от другото приложение за боя, което не споменаваме. Това е доста основно и не е нещо, което може би професионалист би искал да използва. Ако имате деца у дома, това приложение може да бъде добър креативен часовник за тях. Приложението първоначално струва $ 0,99 (₹ 40), така че ако искате да го опитате, сега е идеално време.

4. Амазиограф

С Amaziograph създаването на изкуство никога не е било по -лесно. Професионалните татуисти, художници, дизайнери и дизайнери също ще се забавляват страхотно с Amaziograph и дори могат да го използват в своите проекти. Amaziograph вече се използва в училищните стаи за изкуство. Това е перфектно приложение за въвеждане на забележителния свят на теселациите и симетриите в изкуството.

[Googleplay url = “]]
Amaziograph отново е за хората, които се занимават с изкуство, или дигиталното изкуство да бъдат прецизни. Този е насочен повече към експертите, отколкото децата, но това не означава, че децата не могат да се научат да го използват. Във всеки случай приложението в момента е безплатно за изтегляне и инсталиране и то ще остане така до утре. Първоначално струва $ 0,99 (₹ 70).

Не пропускайте: 5 най -добри алтернативи на Google Play Store

5. PPDB генератор

Изборът на коя дума е подходящ за момента, може да бъде труден.
Нека в PPDB да ви помогнем, независимо дали дава на приятел нов прякор или изпраща текст на вашия значим друг.

[Googleplay url = “]]
По думите на разработчиците, PPDB генераторът е „просто истинско приложение за пишка“. Всичко, което приложението прави, е да ви даде случайни жаргонови думи, които могат да се използват за обида, да се подиграват или да похвалите някого. Това е. Може да е забавно обаче. След утре ще ви струва 0,99 долара (₹ 70), ако решите да го опитате. Така че побързайте.

Leave a Reply

Your email address will not be published.