Как да джейлбрейк iOS 8.1 Използване на Pangu за Mac OS X [Guide]

Единственото нещо, което липсва от Pangu Jailbreak за iOS 8 / 8.1, е версията на Mac OS X, както и както е обещано, китайското облекло има Предоставен за тези, работещи с OS X. Ако се появите да притежавате Mac, както и да искате да Jailbreak Your iPhone, както и iPad, ние сме стъпка по стъпка урока, всички под един покрив.

Както беше ситуацията с Pangu8 за Windows, новопоставеното издание за Mac е съвместимо с iOS 8.0 Целият метод с iOS 8.1, въпреки че предстоящият iOS 8.1.1 ще се плати на всеки тип затвор за момента.

Въпреки очевидното забавяне, има едно или две предимства, които трябва да бъдат пожънени от онези, които търпеливо чакаха Pangu8 да се прояви Mac. По-специално, няма да се налага да скачате с обръчи с наръчници инсталации на Cydia, както и с какво ли още не, както и с всеобхватния процес, към който сме свикнали през последните няколко години, е, когато отново в разгара си.

Без допълнително обожание, точно ето стъпките.

Предпоставки

Уверете се, вид проблеми надолу по линията.

Освен това, както и, както трябва да се уверите, преди да се намесите с джаджата си по всякакъв вид начин, вземете резервно копие, преди да продължите. Изключително естеството на джейлбрейк означава, че опасността по същество включва територията, както и така използва iTunes или iCloud (Настройки> iCloud> Storage> Backup, както и включете архивирането на iCloud), за да се покриете.

Уверете се, че открийте моя iPhone, както и заключване на парола са деактивирани преди процеса на Jailbreak. Можете да го разрешите по -късно, когато джейлбрейката приключи.

И накрая, изтеглете, както и настройка iTunes 12.0.1 или по -нови, както и го оставяте да работи през цялата процедура.

Поддържани устройства

Pangu8 за Mac поддържа всяка iOS джаджа, работеща с iOS 8.0 с iOS 8.1, но в полза на разясненията, ето намаляването:

iPhone 6 iPhone 6 плюс iPhone 5S iPhone 5C iPhone 5 iPhone 4S iPad (2, 3, 4, Air, Air 2, Mini 1, Mini 2, Mini 3) iPod Touch 5

Софтуерни версии:

iOS 8.0 iOS 8.0.1 iOS 8.0.2 iOS 8.1

Как да затворим iOS 8 / 8.1 Untethered Използване на Pangu8 за Mac

Стъпка 1: Изтеглете Pangu for Mac от тук.

Стъпка 2: Отворете папката, състояща се от вашия изтеглен файл, както и Run Pangu.

Стъпка 3: Когато работи, свържете джаджата си към вашия Mac чрез USB.

Стъпка 4: Натиснете „Start Jailbreak“, след това „вече го направи“, както и оставете Pangu да работи своята магия. Моля, обърнете внимание, че вашата джаджа ще се рестартира няколко пъти, когато се прилага джейлбрейката.

Стъпка 5: След няколко мига, както и всички вървят гладко, ще бъдете доволни от съобщение „Jailbreak“, което в никакъв случай не означава, че сте се справили да се присъедините към редиците на iOS 8 Jailbreakers с, надяваме се, изключително малко инцидент.

As aforementioned, Mac individuals don’t have to take the prolonged path including a separate Cydia set up which Windows individuals dealt with in the preliminary release, as well as with the numerous updates that have been made to Cydia since Pangu8 very first broke, those които са имали прекратяване, е по -малко вероятно да срещнат проблемите, които са преодолели няколко от онези, които са скочили на борда веднага.

Потребител на Windows? Спазвайте това ръководство:

Как да джейлбрейк iOS 8.1 Untethered Използване на Pangu8

Можете също така да искате да проверите:

Jailbreak iOS 8, както и iOS 8.1 с Pangu на iPhone 6, 6 плюс, 5s, iPad, още [актуализирано]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.