Ден на априлските глупаци 2015: Най -добрите шеги от техническия свят

още първия ден от месец април, иначе разбрани като Деня на априлските глупаци, предоставя на всеки шанс да пусне косата си, както и да играе Малко полезни шеги. Всяка година най -значимите имена в технологиите обичат да се присъединяват към пакостите, както и за 2015 г., харесванията на Google, Samsung, както и Nintendo са забързани, като правят своите комични съобщения.

Microsoft MS-DOS Mobile

Тъй като софтуерният гигант продължава да развива своята екосистема с предстоящия Windows 10, бизнесът направи крачка назад с нова версия на MS-DOS, адаптирана особено за мобилни устройства.

С харесванията на Windows Me, както и Vista, вече под колана си, MS-DOS Mobile е шега, която наистина изпраща студ по нашите шипове, както и докато разработчикът на офиса напоследък прави много прогресивни движения, да се надяваме на това, че на напоследък се надяваме, Съмнителните движения на софтуерните приложения са запазени единствено за 1 април:

Ако имате устройство с Windows Phone, тогава можете да изтеглите MS-DOS Mobile от тук.

Набиране на Google Fiber

Набирането изглежда като дълго време назад за много от нас, но с връзки с влакна, които сега осигуряват скорост на мълния за тези в застроените зони, Google създаде система, която забавя каквато и да е скорост на набиране.

Както бе отбелязано в демонстрацията, Fiber Dial-up ви предоставя много повече време, да речем, тонове съдомиялната машина, като се насочва като полезна реализация. С известния шум на 56K модем, свързващ с интернет, това е истинско изживяване на забиране според съвременните стандарти.

Samsung Galaxy Blade Edge: Chef’s Edition

Samsung е сравнително експериментален с последните си устройства, особено с криволичещия Galaxy S6 Edge. В своя неуморен опит да побере всеки тип потребители, Galaxy Blade: Chef’s Edition разполага с по -остър ръб, заедно с дръжка, за да подпомогне процеса на нарязване на различни храни в кухнята.

Дръжката, както виждате, е напълно сгъваема, но с остра покритие на бръснач, определено не бихте искали да поставите това в джоба си.

Nintendo Apple Watch

Ако Nintendo, както и Apple събраха главите си, както и избраха да създадат смарт часовник, ще се надяваме на нещо наистина сензационно. Въпреки това в този случай изданието на April Fools не по-скоро онлайн, колкото фактурирането, както и ако се появите като геймър, 8-битовата природа на Nintendo Apple на ниво Nintendo не е по-скоро The Носена от китката N64 в идеалния случай се надяваме.

ЗАБЕЛЕЖКА: Това е единственият ден на Априлския глупак за 2015 г., който ще откриете на RP днес.

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.