Ръчно с Quasar Multi-App Window Manager за iPad [Video]

Въпреки че iOS 4 донесе многозадачно изживяване на iOS само по себе си, това не е точно най-функционалното, както и истината, че само едно приложение може да бъде Солът при всеки тип, осигурено е много за неудобството на многобройни потребители на IDEVICE, особено тези, които разтърсват 9,7-инчовия екран на iPad.

Преди няколко дни представихме модификация, наречена Quasar, която за 9,99 долара осигурява пълното многозадачно изживяване с плаващи плаващи панели, разпространени в Windows, както и OS X. с тегло в по-високия край на скалата на Cydia 9,99 долара, най -вероятно е този, който ще искате да видите сериозно, преди да се разделите с парите си. За щастие, собственият Стивън Чи от Redmond Pie е инсталирал Quasar на своя iPad, както и е предоставил модифицирането на всички устни практическото лечение.

Като се има предвид, че в миналото не е имало някакъв вид такъв модифициран или приложение, нивото, до което се появява квазар, не е нищо друго освен забележително. Windows може бързо да се обърне с лесно докосване, например, нещо, което не е постижимо обикновено, освен ако човек не наклони устройството.

Въпреки че многозадачността не е необходимост от време, все още остават много събития, при които да има две или много повече панела, отворени едновременно, може да са от полза. Например, когато сърфирате, може да желаете да копирате телефонен номер или съществена бележка, както и докато на много събития Safari може да копира/постави с бит шум, има моменти, когато текстът е защитен, следователно ригмаролата на отваряне Вашето приложение за Notepad, както и непрекъснато връщане назад, както и FORT се превръща в единствената опция.

Както можете да видите през цялата демонстрация, Quasar е просто толкова гладък, както и със сигурност сочи в посоката, в която трябва да се насочи Apple, ако иска потребителите да се възползват максимално от iPad. С добре документиран Mountain Lion да интегрира голяма част от iOS, да се надяваме, че темата работи в обратна страна, както и бизнесът на Тим Кук носи подобен опит с iOS 6.

Има само шепа приложения, както и ощипвания в магазина на Cydia, струващи 9,99 долара или след това, въпреки че според моя опит има голяма причина, както и оправдание за всеки. Bitesms е още един износ на Cydia с маркер с висока цена, но когато в крайна сметка сте запознати с него, приложението за съобщения на Stock се превръща в далечна памет, както и аз имам подъл подозрение, че това може да е ситуацията, когато отново отново С квазар.

Не забравяйте да проверите галерията ни с приложения за iPhone, както и галерията с приложения за iPad, за да проверите много повече приложения за вашия iPhone, iPad, както и iPod Touch.

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.