Ново дистанционно Siri, повлияно от колелото на iPod Click, заявява Apple VP

с въвеждането на нов, както и подобрен Apple TV, клиентите се очаква да видят обновено дистанционно управление, за да вървят заедно с кутията на върха. Това, което те не очакваха обаче, беше великолепно дистанционно, повлияно от един от много видните продукти на Apple: iPod!

Вицепрезидентът на продуктовата реклама на Apple за House, както и Audio Tim Twerdahl използва интервю за Reveal, за да предостави представа за някои от новите продукти на компаниите, както и обсъди чисто новия Apple TV 4K, както и второто поколение Siri Remote .

Като част от фазата на стила, както и на идеята, изглежда, че екипът искаше да предостави опит, който беше по -горе, както и извън това, което клиентите се използват за получаване с основни дистанционни.

След като дизайнерите на компанията, както и инженерите, излязоха със стила на новото дистанционно Siri, мигновено беше очевидно, че тя отдаде почит на iPod, както и екипът, идитиращ върху това, което може да се постигне с такъв дизайн на продукта:

След като измислихме този кръгъл стил, вярвахме, че изглежда много като бързото колело на iPod, така че какво може да направи това, което наистина може да помогне на хората с техния телевизор, използвайки такъв интерфейс? Стрибирането на видеото дойде като такова естествено нещо, експертните редактори често използват тези контроли в стил джогинг, които са доста мощни, както и наистина е чудесно да вкарате това в хола на хората.

С целта да направи общото изживяване много по-добро за потребителите, Twerdahl говори за това как точно всички тежки повдигания се правят от хардуера, както и софтуерното приложение в дистанционното, както и от Apple TV, което прави каквото и да е супер просто, както и супер простото като както и безпроблемно за потребителите. Това е особено очевидно с новото преживяване на Siri на дистанционното:

Искаме да направим невероятно просто да се ангажираме с Apple TV, независимо от вашето ниво на комфорт. Ако натиснете бутона Siri на дистанционното си, както и не заявете нищо, с които някои препоръки ще се движат на телевизионния екран, за да ви помогнат да разберете видовете неща, които може да кажете. Премествайки бутона Siri отстрани – където е на вашия iPhone – се надяваме, че по същия начин се подсилва с хората, тъй като можете да направите точно същия тип неща на вашия iPhone като дистанционното ви Apple TV.

Изглежда, че Apple абсолютно е взел предвид бъдещето при създаването на чисто новия Apple TV 4K, но също така също се фокусира силно върху потребителя. Продуктите, които се радват, както и са основни за използване, винаги ще бъдат популярни.

Можете също така да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 14.5.1 IPSW връзки, данни за профила на OTA заедно с iPados 14.5.1 пуснати

Jailbreak iOS 14.5.1 Използване на Checkra1n, ето как да [ръководството]

Как да понижите iOS 14.5.1, както и iPados 14.5.1 [Урок]

Как да поправите бедния iOS 14 източник на живот на батерията [Ръководство]

Преобразуване на фабрика Wired Apple Carplay в безжичен Apple Carplay във вашия автомобил лесно, ето как

iPhone 12 / Pro протектор на екрана с закалено стъкло: ето най -добрите

Най-добрият iPhone 12, 12 Pro ситуация с Slim, Wallet, Ultra Thin Design? Точно тук са нашите най -добри избори [списък]

Най -добрият iPhone 12 Малкият протектор на екрана: Ето списък, който си струва да се провери

Най -добрият iPhone 12 Pro Max протектор на екрана: Точно ето списък, който си струва да се провери

Apple Delight Ecg App Hack: Позволете извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.