Горещи сделки: Power Bank с вграден Lightning Cable, MFI лицензирани флаш устройства, само от 14 долара

, ако сте подготвени, както и готови да спестите пари от невероятно изключителен хардуер с марка Olala, както и аксесоари, както Вие сте стигнали до най -доброто място. По -долу ще откриете три продукта Olala, всички предлагани с намалени разходи, както и всички осигуряват отлично изживяване.

Нека се потопим най -добре в действието, както и да видим точно какво се предлагат вкусотии, както и нивата на дисконтовия процент, които можете да получите. Внимание спойлер; Тези дисконтови ставки са сериозно впечатляващи!

Olala S102-I 10000mAh преносимо зарядно устройство с мълния кабел

Това е красива, както и невероятно добре проектирана 10 000mAh преносима банка за мощност с вграден кабел за осветяване. Малкото, но невероятно полезно добавено допълнително, означава, че не изисквате да закупите отделна кабелна телевизия Lightning, за да включите тази захранваща банка във вашия iPhone или iPad, за да го получите, както и да работи. Той също така включва двойни изходи, което означава, че можете да получите много повече от едно зареждане на приспособления при всеки тип предоставено време.

Купете: Olala S102-I 10000MAH преносимо зарядно устройство с Lightning Cable Television от Amazon: $ 14.35 Използване на код 8LB6F5Z7 | Оригинална цена: $ 35

Olala 32GB iPhone памет stick usb3.0 с въртяща се защита

Това може да изглежда като нормално 32GB USB флаш устройство при сделката на нещата. Но не е така. Той със сигурност включва способност за интериорно съхранение от 32 GB за вашите данни, но също така също осигурява вградена връзка с мълния, за да може да прехвърля файлове, както и от iPhone на Apple, както и на хардуера на iPad. Той също така осигурява доста отчетлив стил с въртящ се капак, за да защити връзката на мълния от повреда, когато не се използва.

Купете: Olala 32GB iPhone памет памет usb3.0 с въртяща се сигурност от Amazon: $ 19.37, използващ код 686HSHZS | Оригинална цена: $ 34

Olala 64GB iPhone iPad флаш устройство с Apple MFI Lightning Connector USB 3.0 памет

Този продукт е подобен на този, който се предлага по -горе, но той включва 64 GB съхранение, както и малко по -различен стил, който е насочен към безпроблемно свързване с iPhone или iPad, без да се добавя и много големи. Той също така включва светкавици, както и Micro USB 3.0 конектори, за да осигурят наистина 3 в 1 изживяване. Приложението безплатно за зареждане IDisk ME също гарантира, че можете да прехвърляте данни перфектно както и от аксесоара, както и други устройства.

Купете: Olala 64GB iPhone iPad Flash Drive с Apple MFI Lightning Connector от Amazon: $ 24.50 Използване на код Q7WP6IBT | Оригинална цена: $ 43

Можете също така да искате да проверите:

Jailbreak iOS 12.1.4: Намаляване до iOS 12.1.1 Beta 3, както и Jailbreak, използвайки RootlessJB, ето как е как

Downgrade iOS 12.1.4 до iOS 12.1.1 Бета 3 за Jailbreak [Ръководство]

Изтеглете iOS 12.1.4 IPSW връзки, актуализация на OTA с важен кръпка за грешки в FaceTime

Jailbreak iOS 12.1.4 / iOS 12.1.3: Намаляване сега, тъй като Брандън Азад пусна своя iOS 12.1.2 Exploit

Изтеглете iOS 12.2 Beta 2 IPSW Links, OTA Update Пуснато на разработчиците

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.