Фигури за действие на Стив Стив Задачи, за да въведат следващия месец за 100 долара

Uncategorized

, въпреки че екшън Гай, както и Барби са склонни да заема Акшън фигурка-особено когато е на легендарния съосновател на Apple Стив Джобс, който почина три месеца назад към рака на панкреаса.

Това идва от, както може би очаквате, Китай, както и въпреки че плодовият бизнес е бил догматичен в елиминирането на такива продукти от черния пазар преди това, те просто продължават да се връщат, както и китайското облекло, всички са готови да освободят това 12-инчов екшън на високите задачи Фигура Дълго време следващия месец. При 100 долара е изненадващо скъпо да се мисли за KIRF iPad 2, който може да има за обикновен 93 долара, включително на MicroSD слот, Mega-Pixel Snapper, както и операционната система Android 2.2.

Колекцията сравнително реалистична, както и се предлага облечен в търговската марка на Джобс, не толкова умен облечен от дънки, поло ший, както и фитнес инструктори в допълнение към тези вечно присъстващи спецификации.

Невероятно е малко вероятно да продължите с истинска продажба в западния свят, защото няма дума за никакъв вид официално разрешение от бизнес задачите, прекарани в последната част от професията си начело на. Ако куклата трябваше да продава на дребно в Европа, както и в Северна Америка, купувачите могат да очакват резервна парка от очила в допълнение към два комплекта резервни ръце (свръхпроизводство, може би?).

Извън кутията има и няколко от онези стикери с бели ябълки, изпратени с всяка iDevice, което ще много повече от вероятно ще засили вероятността от известие или костюм за сваляне-модел, който базираният в Купертино бизнес изгражда доверие за справедливо сега. Inicons е спрял да приема всякакъв вид много повече предварителни поръчки, за което се казва, че е поради претоварване на интерес; Както и с фалшиви биографии на Стив Задачи, които правят десетки хиляди за Bootleggers преди въвеждането на истинското нещо, изглежда, че китайският пазар има значителна мека зона за г -н Джобс.

Още през 2010 г. Apple спря устройството M.I.C да продава подобни скулптури на задачи с джобни размери, както и да не е изненада, ако съдбата на по-голямата, посмъртна фигура също се справи. Въпреки привлекателната за грижовната страна на компанията Cupertino, като я посвещава на „на гения, отличен създател, както и визионер: Стив Джобс“, правейки бърз нелегитимен долар от него, със сигурност върви срещу всичко, за което се застъпва.

Говорейки за постоянно, унгарското финансиране Будапеща също е видял дизайн на задачи съвсем наскоро – голям бронз, платен от бизнес, който задачи спонсорира, когато предприема своите бебешки стъпки в света на компанията. Сега това е, което телефонно наричаме почит!

(чрез сервиз)

Можете също така да искате да проверите:

Следващият iPhone ще донесе визията на Стив Джобс, както и стила [доклад]

Задачите на Стив се справиха със следващия продукт на Apple до последния му ден [доклад]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.