Изтеглете iOS 12.4 Final IPSW връзки, както и OTA актуализация за вашия iPhone или iPad

Вече можете да изтеглите iOS 12.4 Final IPSW връзки, както и актуализация на Over-Air (OTA) за всички съвместими iPhone, iPad, като както и устройства за iPod touch. Това издание идва след период на интериор, както и извън бета тестване.

Голяма част от онези хора, които мислят за прогресията на iOS като платформа, може да не са особено ентусиазирани от издание на iOS 12.4, даде истината, че Apple има много успешен WWDC 2019 преди няколко седмици, което включваше изявлението на iOS 13.

С казаното, не всеки наистина може да се справи с това издание, което все още показва, че iOS 12.4 е най -доброто нещо, което се предлага в момента за масите, както и включва някои решаващи подобрения на стабилността, както и подобрения, които ще запазят Приспособленията отметнат добре до кладенец, докато iOS 13 не бъде пуснат на всички тази есен.

Засега, докато чакаме на окончателното издание на iOS 13, хората ще изискват да изтеглят iOS 12.4 в разбирането, че тя включва множество корекции под кората. Докато поддръжката на Apple Card е била предназначена да идва с тази актуализация, по някаква причина официалният ChangeLog на Apple за iOS 12.4 не споменава това. Въпреки това има включване на нова конфигурация за миграция на безжична iPhone в iOS 12.4. За пълен смяна можете да проверите бележките за издаване на iOS 12.4 тук: iOS 12.4 Забележки за окончателно издание, ChangeLog, както и функции, които изисквате да разберете.

Всяка частна в собствеността върху съвместим iPhone, iPad или iPod Touch може да избере да изтегли това най -актуална версия на iOS 12.4 с идеално далеч, без да се налага да чакате. Това изтегляне може да бъде като актуализация в ефира (OTA) директно от самата приспособление, с помощта на настройки> Общи> Актуализация на софтуера, или за тези, които харесват много по-объркан подход, като изтегляне на IPSW, което може да бъде След това бъдете инсталирани директно в джаджата с помощта на iTunes като свежа инсталация на iOS 12.4.

Последният подход, разбира се, ще се нуждае от текущата версия на iTunes, както и да продължи с процеса на ръчно инсталиране като напълно свежа инсталация без никакъв вид съществуващи данни. Ако изберете този маршрут, уверете се, че сте направили резервно копие на някакво описание, за да сте сигурни целостта на вашите данни. Можете да откриете връзките за изтегляне на iOS 12.4 по -долу.

iOS 12.4 окончателни връзки за изтегляне на IPSW:

iPhone XS Max

iPhone XS

iPhone XR

iPhone x

iPhone10,4 (iPhone 8)

iPhone10,5 (iPhone 8 плюс)

iPhone 7

iPhone 7 плюс

iPhone 6s, iPhone 6

iPhone 6s Plus, iPhone 6 плюс

iPhone SE, iPhone 5S GSM, iPhone 5S CDMA

iPad Pro (10.5-инчов)

iPad Pro (11-инчов-2018)

iPad Pro (12,9-инчов) (1-во поколение | 2-ро поколение | 3-то поколение)

iPad 5 (9.7-инчов-2017)

iPad 6 (9.7-инчов-2018)

iPad air 3 (2019), iPad air 2, iPad Tiny 5 (2019), iPad Tiny 4, iPad Tiny 3

iPad Pro (9.7 -инчов)

iPad air 1, iPad Tiny 2

iPod touch (6 -то поколение | 7 -то поколение)

Можете също така да искате да проверите:

Изтеглете iOS 13 Beta 4 IPSW връзки, OTA профил, като запазите този на iPados 13 Beta 4

iOS 13 бета 4 Изтегляне на данни за профили без акаунт в UDID / дизайнер, ето как

iOS 13 beta 5 / public beta 3 Изтегляне на дата на издаване Очаква се

Jailbreak iOS 12.2 Използване на UNC0VER 3.3.0 IPA

Инсталирайте WhatsApp Web на iPad благодарение на iOS 13, както и на iPados 13

Скрити функции 100+ iOS 13 за iPhone, както и iPad [списък за изпълнение]

Как да понижите iOS 13 / iPados 13 бета до iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, съвместимост на iPados за iPhone, iPad, iPod touch устройства

Изтеглете iOS 13 Beta 1 IPSW връзки и настройте на iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, плюс, 6s, iPad, iPod [Урок]

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.