Технически сделки: BioShock за PS4 & Xbox One, Apple Delight + iPhone Dock, USB-C MacBook Charger, много повече

Uncategorized

, ако сте в най-доброто настроение да влезете в края на работната седмица с някаква марка Нова технология в живота ви, тогава много абсолютно стигате до идеалната цена. Ще намерите изключителни спестявания на красив Apple Delight + iPhone Dock, грандиозна колекция от игри на Xbox One и PS4 и дори сензационен набор от нискотарифни, високоефективни слушалки, които ще работят чудесно с iPhone 7 на Apple.

Разбивайки всичко това надолу, нека започнем с красивата Apple Apple Delight + iPhone док, изработен от алуминий, за да съответства на естетиката на вашите устройства на Apple. Това е само до 37 долара за ограничено време.

След това имаме чифт безжични слушалки от пот от Aukey, съвместими с iPhone 7 или всяко устройство с Android. Има още една ориентирана към ябълката измишльотина; 30 вата USB-C зарядно за стена за 12-инчовия MacBook. Не на последно място, е зрелищната колекция BioShock за PS4 и Xbox One отстъпка с 21 долара.

Както винаги, не забравяйте да се сдобиете с сделката по ваш избор възможно най -бързо, тъй като сделките, предоставени тук, са чувствителни към времето и са подложени на нива на запасите. Ако тук сте настроени сърцето си на продукт, не чакайте, тъй като употребите могат да изтекат всеки момент. Удоволствие от спестяванията!

iclever usb-c зарядно за стена за Apple MacBook ($ 18,00 с код за отстъпка, обикновено $ 49.99)

Интелигентността на този малък продукт се определя от името му. Ако имате нужда от зарядно за стена за вашия 12-инчов MacBook, това трябва да е на върха в списъка ви с покупки. Той не само зарежда хардуера, но използва множество нива на защита за MacBook с предпазни мерки за прекомерно ток, късо съединение и свръх температура. Освен това е ултра компакт, за да се уверите, че може да се вземе навсякъде, където MacBook може да отиде. Най -хубавото е, че струва много по -малко от официалната версия на Apple. От решаващо значение е да се отбележи, че това работи само с 12-инчов MacBook, а не с гамата MacBook Pro 2016.

Вземете го само за $ 18, като използвате следния код за отстъпка при Checkout: ICPDC30W.

Купете: iclever usb-c зарядно за стена за Apple MacBook от Amazon: $ 18 | Оригинална цена: 50 долара

Aukey Bluetooth Wireless In-Ear Earbuds с микрофон (13 долара с код за отстъпка, обикновено $ 34,99)

Те със сигурност не са толкова безжични, колкото AirPods на Apple или Gear Iconx на Samsung, но те са следващото най-добро нещо с полу-ухо, който е изпъстрен и изграден с интегриран Bluetooth 4.1 за най-добра и безпроблемна връзка с устройства. За цената бихте могли абсолютно да направите много по -лошо от инвестирането в тези леки, енергийни ефективни слушалки.

Вземете го само за 13 долара, като използвате следния код за отстъпка при Checkout: Aukbtep4.

Купете: Aukey Wireless In-Ear Earbuds с микрофон от Amazon: $ 13 | Оригинална цена: $ 35

BioShock: Колекцията за PlayStation 4 & Xbox One ($ 39,99, обикновено $ 59,99)

Тази версия на The Amazing BioShock е ремастерирана в 1080p и се предлага с BioShock, Bioshock 2 и Bioshock Infinite, всички с допълнително съдържание за изтегляне на един играч. Има и коментар на допълнителен режисьор от Кен Левайн и Шон Робъртсън, което е фантастично малко лакомство за всеки човек, който е тежък хардкор фен на франчайза за игри на BioShock. часове забавни идеални тук.

Купете: BioShock: Колекцията за Xbox One и PS4 от Amazon: $ 39,99 | Оригинална цена: $ 60

Алуминиева ябълка се наслаждава + iPhone All-in-One Dock ($ 36,88, обикновено $ 59,99)

Ако имате достатъчно късмет да притежавате Apple Watch, тогава шансовете са, че имате и iPhone, а също така сте обмислили как ще държите и двете устройства да стоят, когато зареждат. Е, там е тази стойка за алуминиев Ziku идва с място не само за зареждане на Apple Watch, но и за докиран iPhone. Той е красив, лек и чудесен пример за авангарден дизайн на продукта за ниска цена.

Купете: Алуминиева ябълка се наслаждава + iPhone док от Amazon: $ 36,88 | Оригинална цена: $ 60

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.