Някои заместващи галактични бележки 7 единици, които изпитват зареждане на батерията и емисия за прегряване

Uncategorized

Samsung може да е издал световно изтегляне за целия хардуер на Galaxy Note 7, но изглежда, че твърденията на проблемите на батерията просто няма да отшумяват, дори и при новия подмяна хардуер.

Нарастващ брой собственици на устройства, които са получили модели за подмяна като част от инициативата за изтегляне и подмяна, все още предполагат, че хардуерът се предлага с забележими проблеми с батерията. Не се съобщава, че не се взривяват или уловят огън, но YTN – южнокорейска мрежа за новини – съобщава, че някои потребители изпитват бързо източване на батерията, както и трудности за зареждане и проблем с прегряването с новия си хардуер.

Добрата новина в момента е, че не е имало доклади, които предполагат, че устройствата за подмяна на Galaxy Note 7 избухват или показват признаци на дефект, който е идентичен или дори отдалечен с подобни, като по -рано засегнатия хардуер. Лошата новина за Samsung е, че изглежда, че някои устройства все още забележимо се подлагат на проблеми с батерията, като някои хора, които са получили тези устройства за подмяна, предполагат, че хардуерът просто няма да поеме такса на борда или че напълно заредената батерия е изчерпване бързо.

В един конкретен случай, който беше тестван и изпитан от първа ръка от News Network, един заместващ Galaxy Note 7 беше способен да поеме само 10% от зареждане, когато се остави на зареждане през цяла нощ.

Същото устройство също беше таксувано до 75% и наблюдаваше как се изхвърля до 49% само за 39 минути. В момента не е известно колко устройства за подмяна всъщност са засегнати от тези нови проблеми с батерията, но говорител на компанията даде да се разбере, че проблемът е „несвързан с батериите“, което предполага, че може да бъде проблем със софтуера или проблем, който се крие с това различна област на хардуера.

Ако има позитиви, които трябва да се вземат от тази ситуация, това е, че в момента проблемът е ограничен до устройства на южнокорейския пазар, като Samsung също твърди, че проблемът не е широко разпространен и е изолиран на много специфични телефони, които изглежда изглеждат Бъдете дефектни като част от процеса на масово производство. Можем само да се надяваме, че е така, но дали това се оказва така или не, е нещо, което ще трябва да изчакаме, за да разберем. Така или иначе, докладите няма да направят нищо, за да помогнат на репутацията на Samsung, която вече е повредена масово от първоначалните проблеми с бележката 7 и припомнянето.

Може също да искате да проверите:

iPhone 7 плюс срещу Galaxy S7 Edge срещу Note 7 [Сравнение на спецификации]

Най -добрите калъфи за iPhone 7 / iPhone 7 плюс

Jailbreak iOS 10 / 10.0.2 / 10.0.1 за iPhone, iPad, iPod touch [Последна актуализация на състоянието]

Изтеглете iOS 10, 10.1, 10.0.2 връзки и инсталиране на iPhone 7, 6s, 6, плюс, SE, 5S, 5C, 5, iPad, iPod [Урок]

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.