Инсталирайте MIUI 10 порт за видеокамери на Xiaomi Poco F1 (AOSP ROMS)

Uncategorized

Приложението MIUI 10 Stock Video Camera вече може да бъде инсталирано на AOSP ROM, работещи на POCO F1, за да направите най -добрите снимки от POCO F1 дори нататък Персонализирани ROM. Прочетете, за да инсталирате порта на видеокамерата MIUI 10 на Xiaomi Poco F1, работещ с AOSP -базиран ROM.

Poco F1 от Xiaomi се оказа най -добрата стойност за съотношението между съотношение цена / качество, като приема короната от OnePlus. С редовни актуализации на MIUI, POCO F1 вече е и сред малкото смартфони, които могат да записват много SLO-MO видеоклипове до 960 кадъра в секунда. Въпреки че внедряването на Xiaomi е много по -софтуерно и не е толкова голямо, колкото бавното движение на флагманите на Xperia или Galaxy, трябва да помним, че е телефон, който струва една трета от цената.

MIUI 10 порт за видеокамери

Xiaomi предлага актуализации доста редовно, а Poco F1 е чудесна кражба. Но силно IOS-подразделената кожа MIUI, която работи на върха на Android, не е за всеки. По този начин многобройни потребители избират да инсталират персонализиран ROM, базиран на AOSP, който предлага много по-подобен на запас вид и усещане за Android. Една от основните причини, които ще попречат на такива потребители да вървят по персонализирания ROM маршрут, беше липсата на добро приложение за видеокамери. Вграденият запас Android видеокамера не е нищо повече от боклук. Google Video Camera за POCO F1 работи само на MIUI 10. Следователно, ако трябва да инсталирате персонализиран ROM на POCO F1, ще останете с посредствено приложение за видеокамери, което прави посредствени снимки.

След като видяхте възможностите на видеокамерата Poco F1, ще бъде трудно да се работи за посредственото качество на изображението. Благодарение на члена на XDA Aeonax обаче, сега не е нужно. Dev успя да приложи приложението MIUI 10 Video Camera. Работи с всеки персонализиран ROM на базата на AOSP за POCO F1. Портът може да бъде инсталиран доста лесно като модул Magisk. И това означава, че ще трябва да изкорените персонализирания ROM, който използвате. Това може да доведе до проблеми с приложения като Google Pay.

MIUI 10 порт за видеокамери – Anx Camera
Функции и грешки

В момента пристанището е в бета версия, така че има много проблеми, но те могат да бъдат пренебрегвани. На първо място, ето функциите, които работят частично или напълно.

960fps работи

Снимки работи

Квадратни работи

Панорама работи

Ръчен режим работи

Портретен режим

Що се отнася до грешките, видеозаписът от 12-FPS не работи, докато видеозаписът от 240FPS го прави, но се възпроизвежда и с 240 кадъра в секунда. Ако се нуждаете от бавно движение, ще трябва да възпроизвеждате видеоклипа с по-бавна скорост от способен медиен плейър като VLC или MX Player. Нощен режим и AI режим могат или не могат да работят, резултатите са доста непоследователни сред потребителите. Освен това, 960 кадъра в секунда SLO-MO запис работи само в пейзаж, ако завъртите устройството до най-доброто в покупката, за да стигнете до ландшафтен режим. С още повече разработка и много повече актуализации можете да очаквате много от тези грешки да бъдат фиксирани, ако не всички.

Как да инсталирате MIUI 10 порт за видеокамери на POCO F1

Изтеглете модула Magisk, свързан по -горе на вашето устройство.

Стартирайте Magisk Manager, издърпайте чекмеджето на страничното меню, като плъзнете от левия ръб на екрана или докоснете бутона на менюто Hamburger в горния ляв и се насочете към секцията за модули.

Докоснете бутона Yellow+в долната част и изберете изтегления модул Magisk. След като модулът е инсталиран, докоснете бутона за рестартиране и оставете вашето устройство да се рестартира.

Не пропускайте
Топ 5 Android Pie Персонализирани ROM (началото на 2019 г.)

Разрешения за безвъзмездни средства

Когато устройството се рестартира, отидете на Настройки> Приложения и известия и докоснете ВИЖТЕ ВСИЧКИ приложения, ако не виждате веднага видеокамера за Anx в списъка с приложения. Отидете на Anx Video Camera> Разрешения и включете превключването за всички необходими разрешения.

По подразбиране на приложението се разрешава достъп до използване, но докато сте тук, е по -добре да се уверите. В Настройки> Приложения и известия Докоснете Advanced, за да разширите секцията. Изберете специален достъп до приложението и отидете на достъп до употреба. Тук, уверете се, че Anx Video Camera е разрешен и ако не, позволете го.

Трябва да се прочете
Как да добавите времева марка към снимки на Android

Насладете се на изключително качество на изображението с камера MIUI 10

Въпреки че някои функции не работят, най -съществените, от които ще ви трябват в ежедневието си. Така че, докато Dev фиксира настоящите грешки, все пак можете да продължите да се наслаждавате на страхотно качество на изображението с приложението MIUI 10 Video Camera на AOSP ROM.

Източник: XDA

Leave a Reply

Your email address will not be published.