Приложението Plex за New Apple TV 4 потвърди

Uncategorized

след месеци и може би години слухове, Apple най -накрая разкри новата си Apple TV през изминалата седмица, дебютирайки новото устройство заедно с освежените iPhone и чисто нов iPad Pro. Споделянето на събитието с толкова тежки нападатели, би било лесно ябълковата телевизия да бъде загубена в мелето, но изглежда, че вълнението нараства за малката черна шайба.

Причината за това е новият фокус върху приложенията, след като Apple обяви, че четвъртото поколение Apple TV ще включва собствен магазин за приложения, заедно със SDK за разработчиците да създават свои собствени приложения. Щом това беше обявено, много внимание на хората погледна какви са тези приложения, и докато Apple имаше някои разработчици на сцената, за да покажат игри и опит за пазаруване, едно приложение е много по-дълго очаквано, отколкото почти всеки друг-Plex .

Популярното приложение за възпроизвеждане на медии, достъпно за други зададени топ кутии както в официални, така и в неофициални възможности, изглежда е готово създадено за App Store на Apple TV, но дали хората зад Plex ще се интересуват да направят приложението си за новооткритата платформа?

Обзалагате се, че биха!

В интервю разработчиците на Plex казаха:

Ние сме много екстатични, за да имаме пукнатина в това да доведем на нашите потребители Apple TV. Това беше дълго поискана платформа и ние сме в екстаз да работим върху нея. Искаме го, нашите потребители го искат … и с нетърпение очакваме бета информация за разработчика на TVOS, така че най -накрая можем да копаем.

Разбира се, че започнахме да копаем и да го проверим, но имаме някои по -големи въпроси, на които да отговорим, преди да можем да зададем всички очаквания.

Може би предвидимо на този ранен етап, няма времеви график за това, когато Plex ще бъде наличен на Apple TV и всъщност самият хардуер няма да се доставя за няколко седмици, така или иначе. Ако Plex несъмнено се изгради за Apple TV и е важно, той намира своя път чрез тестване на App Store на Apple, приложението за възпроизвеждане на медии може да бъде един от най -големите хитове на магазина за приложения на новото устройство.

Знаем, че бихме го използвали. Много.

(Източник: itworld)

Може също да искате да проверите:

Новите спецификации на Apple TV 4: 2GB RAM, WiFi 802.11ac, без оптично аудио

Първо видеоклип на новия Apple TV 4 удря мрежата

Apple TV 4 SteelSeries Gamepad Nimbus, отдалечен контур; разкрити аксесоари за клавиатури на iPad pro logitech

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.