Официалните аксесоари за Google Glass, които сега се предлагат за закупуване на тези, записани в Explorer Program

Uncategorized

Google Glass на практика в този момент е стара новина, както и потенциално ще остане този метод, докато джаджата или не получи основен редизайн, или става предложен на обществеността. Google предложи незначителен редизайн на хардуера на стъклото изключително наскоро, наречен като Google Glass V2, но той се справи с есента, значително малко от мястото, където всички наистина се надявахме, че ще отиде. Лещите с рецепта са добре, както и страхотен Google, но ако все пак изглеждате, че се разхождате с тръба от бонбони, залепена за ухото ви, играта е нагоре.

И все пак, неопределен от Soft Press на Glass от късно, Google вече направи някои аксесоари, предлагани за своите изследователи, които да закупят. Закупени директно от Google, както и достъпно чрез точно същия уеб интерфейс, използван за конфигуриране на стъклото им, изследователите вече могат да се спънат за подмяна на слушалки, щитове, торбички, както и за зареждане на кабелни телевизори, които трябва да желаят. Те не са евтини, но ако се разхождате в 1500 долара чифт електронни зрелища, ние ще продължим напред, както и предположим, че можете да платите за 50 долара за ново зарядно.

В момента се предлага за закупуване (или не, ако е извън склад!) Е:

Допълнително моно ухо: 50 долара

Clear Shield: $ 75

Допълнителна кабелна телевизия, както и зарядно: 50 долара

Допълнителна торбичка: 50 долара

Според поддържащия материал, който избира Shields, Google е „си партнирал с Maui Jim, както и с усърдие за оптика, за да включи нюанс на слънчеви очила с всяка нова чаша.“ Което е хубаво.

Най -значимото допълнение на Google към най -новата итерация на стъклото е възможността за използване на лещи с рецепта, което е потенциално най -исканата модификация до момента. Дори и с този най -нов напредък, не се очаква Google да направи Glass, предлагано на тези от нас извън нейната ранно възприемаща програма за изследователи до края на следващата година, като по това време е по -скоро възможно всички да сме загубили лихвения процент.

Би било увлекателно да се види как точно се развиват подобни постижения, когато стъклото в крайна сметка се приземи в ръцете на потребителя. Ще загуби ли сцепление дотогава? Или ще бъде засенчено от нещо ново? Само времето може да отговори на тези доста загадъчни въпроси.

Най -вероятно все пак ще искаме такъв!

(Източник: GoogleGlass)

Можете също така да искате да проверите:

Програма за разширяване на Google Glass Explorer, съществуващите лица вече могат да поканят трима приятели, да превключат стария дизайн за нов

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.