Вземете истински безшумен режим в Lollipop с този XPONDED модул

Uncategorized

Google винаги назовава Android OS след малко сладко ястие и текущата актуализация на Lollipop се казва, че е най -сладкото поемане на Android до момента. Няма съмнение, че това са най -големите актуализации на ОС по много начини. Най-очевидната промяна, донесена от актуализацията на Lollipop, е изцяло новият дизайн на материали, който е не само лакомство за нашите очи, но и подобрява опита на потребителския интерфейс и използваемостта на ОС. Ако имате вкоренено устройство с Android, можете да се насладите на истински безшумен режим в Lollipop.

Големите подобрения са, разбира се, там, но един до друг лежат няколко идиосинкразии. Решението за премахване на безшумния режим в Lollipop несъмнено е едно от тях. Всъщност има начин за управление на прекъсвания на звука на текущата версия на ОС, но това е абсолютно не същият като безшумния режим, който всички ние сме свикнали да използваме на нашите телефони, като се има предвид, че еволюцията на мобилните телефони.

По -рано се смяташе, че премахването на безшумния режим е грешка от страна на Google и вероятно ще бъде добавено с по -нови актуализации, но това не се случи. Ако сте пропуснали безшумния режим на вашето Android устройство, работещо с Android Lollipop ROM, за щастие, сега има лесен вариант да го върнете.

Нещата наистина се промениха, тъй като ROVO89 направи XPONDED рамката съвместима с Lollipop. Членът на XDA Tonyp току -що пусна Xposed модул, наречен True Silent Mode, който добавя функцията Silent Mode към Android Lollipop. Моля, обърнете внимание, че модулът не добавя икона в областта на известията. Той добавя безшумната икона в панела за силата на звука, вместо, докато сравнявате екранните снимки по -долу.

Разработчикът е уверил, че ще работи по добавянето на специална икона за безшумен режим в панела за известия.

Тъй като True Silent Mode е Xposed модул, на вашето устройство трябва да имате инсталирана Xposed Framework. Това също показва, че трябва да имате вкоренено устройство, за да инсталирате рамката. В случай, че не сте запознати с Xposed или не знаете как да го инсталирате на устройства с Android, моля, преминете към следния урок:

Как да инсталирате Xposed Framework на Android Lollipop

Инсталирайте истинския режим на безшумния режим XPODED модул

Ако вече сте инсталирали XPOSED, просто изтеглете истинския модул Silent Mode, инсталирането и активирането е както е описано по -долу.

Изтеглете truesilentMode-v1.0.apk и го копирайте на вашето устройство.

Отидете на Настройки> Безопасност и активирайте опцията за неизвестни източници на вашия телефон.

Отворете мениджър на файлове, отворете файла APK и го инсталирайте.

Сега отворете приложението за инсталиране на XPOSED от чекмеджето на приложението.

Докоснете модули и активирайте истински безшумен режим.

Сега рестартирайте устройството си.

Свършен! Вече трябва да можете да активирате/деактивирате безшумния режим на телефона си, като натиснете клавишите за силата на звука.

Трябва да се чете: Списък на XPOSED модули, които работят върху Lollipop

Leave a Reply

Your email address will not be published.