Ново в iOS 11: Проверете използването на клетъчни данни, както и периода на фактуриране Родно без приложение или контакт с доставчика

, че сме го заявили преди, както и ще продължим да продължим да го заявяваме, но обикновено това е по -малките усъвършенствания като както и доста малки подобрения, които правят платформи като iOS по -привлекателни за нови, както и за съществуващи потребители.

Една от най-новите нови функции, които трябва да бъдат намерени в семената на семената на iOS 11, дава възможност на хората директно да проверяват своите данни, обаждания, както и надбавки за съобщения, предоставени от техния доставчик, при условие че го поддържат, вместо да се налага да чакат в разочароващо Опашки на телефонни обаждания, изпращане на текстове на доставчик или инсталиране на трети приложения за празнуване, за да откриете наистина тази информация от самата мрежа.

Това определено не е една от функциите, обсъждани или предоставени на сцената от изпълнителния екип на Apple по време на тазгодишната конференция на Световната дизайнери, както и наистина се приема до най-новата бета на iOS 11, която потенциално подсказва, че не е било ‘, че не е ” t Предлага се в предварителното бета издание.

Също така си струва да се отбележи, че тази функция ще бъде специфична за мрежата, както и наистина ще зависи от тази мрежа, обслужваща тези данни на Apple, така че бизнесът да го анализира, както и да екранизира подходящата информация от определена част от приложението за настройки или по -конкретно, настройки> клетъчна> употреба.

Ако всички тези кутии са инспектирани, това наистина ще се окаже отлична функция на бита, която ще предостави ценна информация директно на хора, без те наистина да се налага да скачат с обръчи за това кога да го намерят. Тази ценна информация включва незабавна експозиция на разпределението на телефонни обаждания, както и съобщения, предоставени като част от тарифата на потребителя. Също така има преглед на това колко данни се предлагат като част от тази тарифа, в допълнение към моментален поглед върху това колко данни наистина са били използвани в настоящия цикъл на фактуриране.

Останалата част от потребителския интерфейс, посветена на новата функция, се състои от голяма част от бялата зона в допълнение към информацията за това кога доставчикът последно актуализира данните и, разбира се, когато настоящият цикъл на фактуриране приключи, което мигновено казва на индивида, когато The започва ново разпределение на минути, както и текстове.

Това определено никога няма да бъде функция, която Apple вика силно, както и да се гордее, тъй като няма да се предлага на всички хора във всички страни, поне все още не, но за тези, които са в поддържана мрежа, е Определено отлично допълнение към iOS 11.

Можете също така да искате да проверите:

Как да понижите iOS 11 бета до iOS 10.3.2 / 10.3.3 [Урок]

Изтегляне: iOS 11 Beta 3 IPSW връзки за iPhone, iPad, iPod touch пусна [само Devs]

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 за iPhone, както и iPad [Последна актуализация на състоянието]

Изтеглете iOS 11 Beta 3 и настройте на iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [урок]

Изтеглете iOS 11 Beta 3 OTA Configuration Profile без UDID / Designer акаунт [Начин за това]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.