Вземете този 32GB iPad днес с A9 чип за ниски $ 180 само

на 9,7-инчовия iPad на Apple за 2017 г. в момента се предлага за закупуване само за 180 долара. Този вариант на сиво зона идва общо с 32 GB вградено място за съхранение, както и може да е идеалният ежедневен таблет за някой, който се нуждае от нещо изпълняващо, както и достъпно.

Този специфичен iPad може да не е най -новият дизайн, но със сигурност все още е способен да върши работата. Освен това, от ангажимента на Apple да гарантира, че продуктите се възползват от актуализации на софтуерните приложения за възможно най -дълго, този iPad все още ще получи периодични актуализации на iPados, носейки нови функции, нова функционалност, както и подобряване на безопасността и сигурността.

IPad за 2017 г. включва 9,7-инчов ретинен екран, осигуряващ истински тон, както и широк цвят. Apple също е включила свой собствен A9 чип с 64-битова архитектура. Хардуерът се възползва от придружаващия копроцесор за движение M9, 1,2-мегапикселова HD видеокамера за видео телефонни обаждания, както и селфита, както и 8-мегапикселова видеокамера на Isight в задната част на устройството. Рамките на екрана включват бутон за физическа къща, както и интегриран сензор за докосване на идентификатор за защитено удостоверяване, както и покупки на Apple Pay.

От гледна точка на съхранението, този iPad дизайн включва 32 GB интериорно съхранение, както и може да бъде подобрен с допълнително съхранение на iCloud. Мисленето за това, че много музика, както и видео базирани материали, се предава чрез стрийминг услуги-като Apple Music или Netflix-тогава 32 GB трябва да са достатъчни за приложението на много хора, както и за инсталациите за игри.

Тази оферта наистина представлява шанс да получите iPad, който може да не е най -новият дизайн, но все още е изпълнителен, както и напълно способен да изпълни задачата за доста малка цена.

Излезте към директната връзка по -долу, за да защитите тази сделка. 10% отстъпката няма вероятност да остане на място завинаги, така че със сигурност си струва да действате сега. Просто се уверете, че ви е удобно да купувате хардуер от обновените усилия на Amazon, както и че спецификацията на хардуера удовлетворява вашите нужди.

Купете: Apple iPad 9.7inch с wifi, 32GB (подновено) от Amazon: $ 180 | Оригинална цена: $ 200

Можете също така да искате да проверите:

Изтеглете Windows 11 Pro ISO данни без продукт от съществено значение от Microsoft

Force Download Windows 11 напълно безплатно надграждане най -добре, ето точно как [урок]

Как да настроите Windows 11 на Mac, използващ зареждащ лагер днес

Изтеглете асистент за инсталиране на Windows 11 за вашия компютър

Как да надстроите до Windows 11 от Windows 10 безплатно

Как да създадете стартиращ Windows 11 USB флаш устройство [Ръководство]

Изтегляне: iOS 15.3.1 IPSW връзки, данни за профила на OTA заедно с iPados 15.3.1 пуснати

Jailbreak iOS 15.3.1 на iPhone, както и iPad [актуализация на състоянието]

Как да настроите MacOS 12 Monterey Hackintosh на PC [Ръководство]

Най -добър iPhone 13, 13 Pro Temered Glass Protectors, предлагани днес [Списък]

Най-добър iPhone 13, Pro Max 20W USB-C Chargers [Списък]

Топ iPhone 13 Pro Max протектори на екрана, предлагани за закупуване [списък]

Най -добрите iPhone 13 / Pro ситуации за сигурност, предлагани най -добре сега

Как да поправите бедния iOS 15 източник на живот на батерията [Ръководство]

Apple View Ecg App Hack: Позволете извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.