Отключете зареждащия механизъм и Root Nexus 9 с едно щракване CF-Coot-Tool

Android 5.0 Lollipop, нов зареждащ устройства и 64-битов процесор Tegra K1-хората ще се побъркват на тази комбинация, но оставя плашещо Кошмар за разработчиците. Изглежда обаче, че Chainfire го прие като предизвикателство и разкри основната подкрепа за Nexus 9 в рамките на 24 часа след старта му. Вече разгледахме коренния процес за Nexus 9 на Android 5.0 Lollipop, който включва отключване на зареждащия механизъм и мигащи няколко изображения на ядрото за постигане на корен. Потребителят на Nexus със сигурност би се побъркал по подобна коренна процедура, благодарение на новите допълнения на Google към Android Lollipop.

Подобренията на Google в Android Lollipop принуждават дизайнерите да стартират устройството, използвайки персонализирано изображение за зареждане, за да изкорени устройството. Така че предишната процедура за вкореняване на Nexus 9 включва зареждане от персонализирано изображение за зареждане и след това инсталиране на зачервено изображение за зареждане, за да постигне SuperSU. Процесът не беше сложен и има просто още една стъпка, приложена към конвенционалния процес, но е неразделен за многобройни потребители. Както и да е, Chainfire пуска по-лесен инструмент за Root с едно щракване за Nexus 9, който просто се нуждае от едно щракване от потребителя.

Инструментът за едно щракване е съвместим с Windows, Mac и Linux. Коренният инструмент е просто партиден скрипт, който автоматизира предишната процедура, така че просто натиснете Enter и отпийте кафе, докато вашият Nexus 9 е автоматично корен. Вземете коренния инструмент от връзката за изтегляне по -долу и следвайте процеса на инсталиране до Root Nexus 9.

Внимание
Това ръководство е предназначено само за Nexus 9, а не за друго устройство. Бъдете допълнително внимателни, когато изберете вкореняващите пластири, тъй като мигащите грешни пластири могат да доведат до тухлено устройство. Вие сами сте отговорни за всички последствия, които могат да възникнат по време на процеса, ние няма да носим отговорност за щети на вашето устройство.

Подгответе устройството си

Заредете своя Nexus 9 над 60% ниво на батерията, за да избегнете изключване по време на процеса.

Активиране на USB отстраняване на грешки: връзка

Инсталирайте необходимите USB драйвери на вашия компютър.

Архивирайте съхранението на устройството си, контактите, SMS и т.н. С помощта на Google Sync Service или всяко приложение на трети страни.

Процедура за инсталиране

Изтеглете инструмента CF с едно щракване за вашия Nexus 9 → Щракнете тук, за да изтеглите

Активирайте OEM отключване от опциите за разработчици в настройките. Можете да проверите предишния ни корен процес за изчерпателни инструкции.

Рестартирайте своя Nexus 9 в режим Bootloader, като използвате хардуерния комбо или метода ADB.

Извлечете CF-Auto-Root-Flounder-Volantis-Nexus9.zip на вашия компютър.

Свържете вашия Nexus 9 към вашия компютър с USB кабелна телевизия и се уверете, че е открит.

Сега просто стартирайте файла на скрипта въз основа на вашата настолна операционна система.

Това е, седнете и се отпуснете, докато вашият Nexus 9 рестартира, след като успешно се вкорени.

Leave a Reply

Your email address will not be published.