Съобщава се, че Apple ще пусне 4G iPhone 12 през 2021 г.

Uncategorized

Apple ще пусне два iPhone 12 и два iPhone 12 Pro телефони през октомври и и четирите се очаква да поддържат 5G за първи път в iPhone . Но какво ще стане, ако искате текущия iPhone без скъпите 5G компоненти? Е, чакате до следващата година. Поне това е според анализаторите на Wedbush Securities.

В разговор с Service Insider Даниел Айвс от Wedbush твърди, че Apple ще пусне нова 4G версия на iPhone 12 около февруари 2021 г., с цена от около 800 долара.

Това би било най -малко скъпият iPhone 12, наличен с Ives, също така отбелязва, че iPhone 12 и iPhone 12 Pro вероятно ще се продават на същата ценова точка като iPhone 11 и iPhone 11 Pro. Няма да има увеличение на цената благодарение на 5G.

Айвс вярва, че Apple ще иска да предложи възможно най -различни ценови точки, тъй като световната икономика се бори и хората усещат щипката.

„Ценовите точки ще бъдат агресивни, тъй като Apple продължава след по -широката си клиентска база“, коментира Айвс. „Особено в рецесия, на фона на Covid-19, те трябва да се уверят, че удрят всички ценови категории.“

Apple обикновено обявява нови iPhone през септември, но компанията потвърди по време на приходите, че неговият състав ще пристигне няколко седмици по -късно от нормалното. Смята се, че прототипирането и забавянето на производството поради коронавирусната пандемия са виновни.

Може също да искате да проверите:

Изтеглете iOS 14 Beta 1 IPSW връзки и инсталирайте на iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, плюс, 6s, iPad, iPod [урок]

iOS 14 beta 4 Дата на изтегляне Дата на издаване: Ето кога да очаквате

Изтегляне: iOS 14 Beta 4 IPSW връзки, iPados 14 Beta 4 пуснати

iOS 14 beta 4 OTA профил на файла Изтегляне, издадено без DEV акаунт, ето как да го получите

Jailbreak iOS 13.6 Използване на Checkra1n, ето как [видео урок]

Jailbreak iOS 13.5 на iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, много повече, използвайки UNC0VER 5.0.0 [Урок]

Изтегляне: iOS 13.6 Final IPSW връзки, OTA Update, издадена за iPhone и iPad

Jailbreak iOS 13.5 без или никакъв компютър, ето как

Apple Delight Ecg App Hack: Активирайте извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за целия текущ от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.