Оценка на WorkIntool Watermark Eraser, както и подробности – най -добрият безплатен почистващ препарат за воден знак

в днешно време, изглежда, че всички желаят да правят ослепителни снимки, както и видеоклипове, както и да ги публикуват в платформите за социални мрежи. Сега, представете този сценарий. Изтегляте нещо от други уебсайтове, както и искате да редуцирате, както и да ги споделяте с приятелите си или да публикувате на Tiktok, но открийте, че има значително и привлекателно лого, пребиваващо с него.

Искате ли да скриете водния знак, за да предотвратите разсейването, както и да подобрите чувствата? Точно тук сте на правилното място!

Много софтуерни приложения, както и в интернет решенията ви позволяват да се отървете от водния знак по високоефективен начин. WorkIntool Watermark Eraser е лесен за използване, както и безплатно средство за отстраняване на воден знак.

В тази статия ще откриете за спецификации на Workintool Watermark Eraser, плюсове, както и минуси, възможности, както и как точно ви помага да премахнете водните знаци от видеоклипове, както и изображения.

Обща спецификация

Основи на изтриването на Workintool Watermark

Workintool Watermark Eraser е експерт за почистване на воден знак, базиран на прозорци. Като един от водещите продукти в семейството на WorkIntool-компания за приложения за експертен офис, тя продължава традиционния стил на практикуване на функции, базиран на дълготрайна безплатна пробна версия. След изтегляне, както и инсталиране, ще видите интуитивен интерфейс без регистрация. Неговата зряла иновация позволява на хората да премахнат водни знаци от видеоклипове, както и снимки без никакъв вид размазване за няколко секунди. В допълнение, той също работи като софтуер за редактиране на видео, способен на подстригване на видео, преоразмеряване на видео, редактиране на картини, както и въртене на картината.

Възможности

В този раздел ще разработим основните характеристики на Workintool Watermark Eraser, който може да ви помогне. както и да покажете как точно да премахнете нежеланите водни знаци като лога, изображения, печати, както и текст от снимки, както и видеоклипове. Също така се въвеждат допълнителни функции, като добавяне на водни знаци, както и редактиране на снимки.

Извадете водния знак от снимката

След като инсталирате този инструмент за почистване на Watermark, вие изисквате да натиснете елиминиране на воден знак от снимка, както и импортиране на снимка в това приложение. Има четири елиминирани режима, постижими, AI, гладък, ръб, както и текстура. След като изберете режим на елиминиране, след това Frame изберете или боядисайте водните знаци. Можете да използвате колелото на мишката, за да увеличите мащаба, както и да излезете от снимката, както и да прецизирате зоната за обезводняване. Дори снимка с няколко водни знаци може да бъде изтрита в един ход. Когато сте доволни от резултата, щракнете върху Запазване, за да експортирате изображението.

AI: Това е режимът на елиминиране на воден знак по подразбиране, изчислен от AI технологията, за да осигури най -естествения ефект.

Гладко: Използва ръбови пиксели, за да елиминира водните знаци от една цветна картина в бързо време.

Edge: Този режим също е подходящ за снимки с един цвят. Той може да избере цветове от избора, както и да напълни водния знак отвътре навън.

Текстура: В сравнение с гладки, както и ръб, режимът на структурата е по-естествен, както и приляга на изображения със смесен цвят.

Премахнете водния знак от видео

За премахване на видео воден знак изисквате да използвате елиминирания воден знак от видео функцията. След това качете видео, както и създайте избор. Времената продължителност, при която искате да премахнете водния знак, е регулируема. След като направите избор, както и коригирате периода от време, щракнете върху Запазване, за да експортирате видеото. Все пак това дава възможност на хората да се отърват от няколко водни знаци, когато дали има редица водни знаци във видеоклип.

Добавете воден знак към снимка/видео

В допълнение към премахването на водни знаци от снимки, както и видеоклипове, този инструмент за воден знак също дава възможност на хората да добавят водни знаци към снимки, както и видеоклипове. Text Watermark, както и Picture Watermark може да се добави при когато без караница. Стилът на водния знак, като цвят, шрифт, размер, ъгъл, непрозрачност, както и оформление, са на ваше разположение. Можете да изберете само за да добавите един воден знак, да го поставите на цялото изображение или да вмъкнете различни водни знаци в снимка или видео. И все пак, за добавяне на воден знак към видеоклипове, е възможно да изберете коя част искате да се покаже водният знак.

Редактиране на изображение

Workintool Watermark Eraser покрива почти всичко, от което се нуждаете. С изключение на обработката на воден знак, функцията за редактиране на картини също влиза в игра. Открийте функцията за редактиране на картина в основния интерфейс, както и качете картина. След това можете да използвате този инструмент за редактиране на картини, за да създадете зашеметяваща графика без натиск. Характеристиките му включват обаче не са ограничени до следното.

Изрежете картина до всякакъв вид размер.

Преоразмерете снимка според Facebook, Instagram, както и изискванията на Twitter.

Добавете филтри, рамки, наслагвания, стикери, както и текст към снимка.

Начертайте изображение.

Размиване на снимка.

Регулирайте цветовете на снимките, експозицията, насищането и т.н.null

Leave a Reply

Your email address will not be published.