Как да спрете вашия Samsung Smart TV от подслушване на вас

Uncategorized

преди няколко дни, се оказа, че функцията за разпознаване на глас, открита в много смарт телевизори на Samsung, може да вземе всякакви разхлабени бърборене и да натисне останките на вашите частни разговори чрез вашите частни разговори чрез вашите частни разговори чрез вашите частни разговори чрез вашите частни разговори чрез вашите частни разговори чрез вашите частни разговори чрез вашите частни разговори чрез вашите частни разговори чрез вашите частни разговори чрез вашите частни разговори чрез вашите частни разговори на трети страни. Това не е най-шокиращото нахлуване в уединението, което някога сме чували, но въпреки това е доста тревожно и ако искате да знаете как да предотвратите тирадите на вашите предни стаи да достигнат до рекламодатели, фирми за анализи и други заинтересовани организации, имаме ръководство по-долу .

Дигиталната епоха породи редица страхотни устройства и продукти. Можем да се забавляваме, да бъдем по -продуктивни и да общуваме с другите по целия свят за миг. Но там, където харесванията на смартфони и компютри са завинаги под микроскопа по отношение на поверителността, телевизорите рядко правят заглавията по такива причини.

Това, разбира се, беше, докато малкият отпечатък на политиката за поверителност на Smart TV на Samsung не излезе наяве Гласово разпознаване.”

Има безкрайни причини, поради които това, което казвате пред кутията, може да бъде ценно. Рекламодателите например биха могли да преценят обща, неподправена реакция на това, което излагат, но докато маркетингът е основен компонент на цифровия спектър, вие като собственик на Samsung Smart TV може би не желаете да се съобразявате.

За разлика от други противоречия, свързани с поверителността, обаче, има лесен начин да предотвратите дискусията си какво да готвите за вечеря, достигайки до Samsung и неговите спонсорирани крони. Денят, в който обмисляте решение за хранене и вашата смарт телевизор бързо ви бомбардира с реклами за храна, не изглежда далеч, но за щастие, можете да избегнете да изтичате детайлите на вашия празен чат, като следвате стъпките по -долу.

Стъпка 1: Вземете дистанционното си интелигентно телевизор, натиснете бутона на менюто и превъртете до настройки> интелигентни функции.

Стъпка 2: След това се придвижвайте до разпознаването на глас и го деактивирайте.

Печалба! Можете да се насладите на Breaking Bad или по -добре да се обадите на Саул в мир, безопасно в знанието, че Samsung не слуша и сияе разговорите ви другаде.

Единственият истински недостатък е, че разпознаването на глас е напълно деактивирано, което означава, че изобщо няма да можете да го използвате.

Въпреки това е малка цена да платите, особено като се има предвид, че функцията не е всичко, което е изискано.

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.