Това богато на функция приложение за видеокамера за видео камера ви предоставя пълноценно управление на наръчника

Uncategorized

Itunes App Store е обвързан с приложения за видеокамери, като евентуално десетки хиляди сега се включват от значителния инвентар. Няколко от тях са страхотни, но голямото мнозинство са доста средни, като редица дизайнери очевидно са доволни да клонират черти и надеждата на най -доброто. Но ново приложение за точки и стрелби току-що се разгърна за iPhone, което се стреми да предложи безпроблемно, сурово изживяване на видеокамерата, което отнема автоматизирания, механичен характер на подобни приложения и ако търсите високо Конфигурируемо приложение, това може просто да стимулира интереса ви.

Намереното наименовано наименование от Bit Pixels се насочва като „персонализирана камера за експозиция“, с потоп от различни настройки, при условие че завършвате да управлявате нивата на експозиция. Разбира се, приложението за видеокамери на Stock се е подобрило значително през последните няколко ревизии, но както се посочва авторът на това приложение, то все още е сравнително едномерно и за пламенните фенове на фотографията все още може да направи повече.

Ръководството отнема лъскавите бутони и основните филтри, с които пазарът на приложения за видеокамери се е оказал затрупани в последно време и вместо това поддържа нещата добри и прости. Можете ръчно да управлявате елементи като ISO, баланс на бялото, фокус и експозиция и дори ако не сте запознати с такива термини, интерфейсът на ръководството е такъв, че дори и да се смятате за Noob, лесно можете да го вземете.

Задните стрелци на iPhone 6 и iPhone 6 Plus вече са поставени като най-добрите в индустрията на смартфони от почитаните DXO лаборатории и с някои страхотни хардуерни ощипвания, които са направени от Apple този път наоколо, приложения като наръчник Ще ви помогне да създадете тези грандиозни снимки.

След като току -що беше пуснат за iPhone, наръчникът ще ви върне 1,99 долара и не е изненадващо, че се нуждае от iOS 8.0 или по -висока при покупка, за да работи.

Така че, ако търсите по -малко автоматизирано приложение за видеокамери, не забравяйте да му дадете вихър, а по -долу можете да проверите трейлъра.

Моля, обърнете внимание обаче, че има малко тежък език, хвърлен за добра мярка.

(Изтегляне: Наръчник за iPhone в магазина за приложения)

Можете също така да искате да проверите:

Камера+ 6.0 за iOS 8, пусната с пълни контроли за наръчник за iPhone

Не забравяйте да проверите галерията на нашата галерия за приложения за iPhone и iPad приложения, за да разгледате много повече приложения за вашия iPhone, iPad и iPod Touch.

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.