Спестете $ 30 на Wi-Fi + клетъчен iPad днес, както и вземете работата си навсякъде, докато оставате свързани

Amazon сега продава 256GB Wi-Fi + Cellular iPad 9 в опция за цветове само за $ 579, ако вие Местоположение скоро купувате. Търговецът не споменава кога тази оферта ще приключи, което трябва да постави бъдещите купувачи на висок сигнал. Оферти като това могат да завършат във всеки тип момент, така че не забравяйте да получите покупката си скоро, ако добавянето на едно от тях към вашата технологична чанта е нещо, което искате да направите.

Amazon обикновено предлага 256GB Wi-Fi + клетъчен iPad за около 610 долара, което прави това оферта, която струва 30 долара, както и 5% отстъпка от тази оригинална искана цена. Не изисквате да влезете в какъвто и да е вид кодове за отстъпка или да закрепите всякакъв вид ваучери на екрана като част от тази сделка. Само местоположението си покупка, както бихте могли за всеки вид друг продукт, както и новият ви iPad ще бъде с вас за нула време.

Купете: 2021 Apple 10,2-инчов iPad (Wi-Fi + Cellular, 256GB) от Amazon: $ 579 | Оригинална цена: $ 610

Разкошен 10,2-инчов ретинен екран с истински тон
A13 Bionic Chip с невронния двигател
8MP голяма задна камера, 12MP Ultra голяма предна камера с централна сцена

По време на писането 256GB Wi-Fi + клетъчния iPad има много повече от 19 800 оценки на Amazon с интегриран резултат от 4,8 звезди от възможна пет, нещо, което е забележителен показател за точно колко изтъкнат е този продукт. 10,2-инчовият му ретинен екран изглежда страхотно, докато A13 Bionic Chip е бърз за приложения, както и за игри.

Отново все още не разбираме кога Amazon означава да приключите тази оферта, така че не забравяйте да купите сега, за да предотвратите пропускането.

Можете също така да искате да проверите:

Jailbreak iOS 15.6 на iPhone, както и актуализация на състоянието на iPad

Изтегляне: iOS 15.6 Final IPSW връзки OTA данни, както и iPados 15.6 изход сега

IOS 16 бета съвместими, както и поддържани iPhone, iPad, iPod touch устройства

iOS 16 Beta 4 Изтегляне, Дата на издаване: Когато се очаква Apple да го засили?

Изтегляне: iOS 16 Beta 4 IPSW връзки за iPhone, iPad сега за Devs

iOS 16 beta 4 профилни данни Изтегляне на OTA Update Without Dev акаунт

Изтеглете iOS 16 Beta 4 IPSW връзки, както и настройки на iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Урок]

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.