Как да стартирате root приложения на некоретирано устройство с Android

, което някога изглеждаше далеч извлечен сценарий, сега се превърна в реалност. С помощта на приложение за симулатор, наречено VMO, вече можете да стартирате различни корени приложения на некоренирани устройства с Android. Вижте инструкциите, дадени в това ръководство, за да знаете повече.

Едно от най -големите предимства на екосистемата Android е множеството възможности, които имате на една ръка разстояние. Огромните кредити отиват в неговия характер с отворен код. Но не можете директно да се насладите на всичките му предимства, докато нямате вкоренено устройство. Въпреки че вкореняването сега се превърна в доста лесен процес, все пак има много рискове, свързани с него. Ако се направи неправилно, може дори да тухли устройството ви. Така че, за да улесните въпроса, тук приложението VMOS влиза в сбиването. VMOS създава виртуална среда за Android, в която можете да инсталирате всякакви корени приложения, без всъщност да вкоренявате устройството си. Но това е само една от многото му невероятни функции. Нека започнем ръководството за това как да стартирате Root приложения на всяко некоретирано устройство, като разгледаме всички функции на приложението VMOS.

Какво е VMOS

VMOS е виртуална машина, която ви позволява да стартирате Android OS във вашето основно устройство Android. Подобно е на VMWare за PC или Android Developer Studio, предоставено от Google. VMOS съдържа цялата система Android, базирана на Android Lollipop (5.1.1) в себе си. Просто трябва да го стартирате като всеки друг нормален APK и да оставите приложението да направи останалото.

Най -добрата част от това приложение е каквото и да е действие, което извършва, то остава само в това приложение. Той няма да има ефект като такъв на вашето устройство. В случай, че нещо се случи с вашето устройство, т.е. чрез инсталиране на вкоренено приложение или по каквато и да е причина, просто деинсталирайте VMO.

Така че нека сега да разгледаме какво би могло да се направи, като се използва това приложение. Но преди да изтеглите приложението, разгледайте изискванията, необходими за да се стартират това приложение. Моля, уверете се, че вашето устройство отговаря на тези изисквания, в противен случай може да изпитате изоставане, докато използвате приложението.

Изисквания

RAM: Препоръчва се поне 3GB RAM RAM.

Вътрешно съхранение: минимум 32GB

Изисква се версия на Android: Android 5.1.1 или по -горе

Изтегли

Изтеглете VMOS Virtual Root Android на приложението Android

Създайте фалшива телефонна среда

VMOS създава работеща среда за Android, с предварително инсталирани приложения като Google Apps, контакти, дневници на повиквания, браузър, изтегляния, файлов браузър и др. Точно подобно на това, което е предоставил родния Android. Това включва панела за известия, менюто за настройки и т.н. Не само това, можете дори да използвате Play Store, за да инсталирате някое от предпочитаните от вас приложения. Просто не забравяйте да влезете с основния си идентификатор на Google.

Коренна поддръжка

Сега идва най -интересната част от ръководството за това как да стартирате коренни приложения на всяко некоретирано устройство. Виртуалната машина, която създавате във VMOS, може да бъде и вкоренена. Това ви позволява да използвате някое от вкоренени приложения вътре в него. най-добрата част? Това не би повлияло на основното ви устройство по никакъв начин. Когато изкорени устройството си, то е ограничено само до това приложение. Устройството ви остава некоретирано и гаранцията остава непокътната. По този начин бихте могли да използвате всички вкоренени приложения, без дори да вкоренявате устройството си.

Следвайте стъпките по -долу, за да изкопаете устройството си (всички стъпки по -долу трябва да се извършват вътре в приложението VMOS):

Отидете на опцията за настройки.

Отворете около телефона.

Докоснете номер на изграждане 7 пъти.

Върнете се към настройките и изберете опции за разработчици.

Под секцията за отстраняване на грешки активирайте кореновия превключвател.

Рестартирайте приложението веднъж.

Това е. Коренният достъп вече е достъпен на вашата виртуална машина. Сега опитайте различни вкоренени приложения и Magisk модули. Освен това, ако трябва да проверите дали симулаторът е успешно вкоренен, можете да използвате приложението Root Checker за същото.

Множество акаунти:

Използвайки това приложение, можете да стартирате две различни версии на системата Android. В резултат на това ви дава възможност да дублирате приложения и да използвате два различни акаунта на едно и също приложение едновременно. Например, можете да използвате основното си устройство, за да управлявате личния си акаунт и в същото време да управлявате работния си профил вътре в VMOS. Друга полезна характеристика на това приложение е възможността да се стартира в плаващ прозорец, което го прави още по -лесен за управление на двете Android системи едновременно.

Лесно импортиране на приложение от вашето основно устройство

Можете лесно да инсталирате предпочитаните от вас приложения от Play Store в VMO. Но ако всички те вече са инсталирани на вашето основно устройство, няма смисъл да ги инсталирате отново в VMOS средата. Това не само води до разхищение на времето, но и ще отнеме много усилия за ръчно търсене и инсталиране на всяко приложение отново.

VMOS се справя с това много добре. Той ви предоставя възможност да импортирате всички приложения от основното устройство в собственото си приложение, само с едно щракване. Ето как може да се направи:

Плъзнете нагоре, за да въведете началния екран.

Изберете приложението за прехвърляне на файлове.

Маркирайте приложенията, които трябва да бъдат импортирани.

Накрая щракнете върху Импортиранеnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.