Това са 100 -те най -лоши пароли за 2017 г., използвате ли една от тях?

Uncategorized

Когато се отнася до интернет сигурността, един от най -добрите методи за подобряване на вашия е да се уверите, че използвате силни, защитени пароли във всичките си услуги, както и че всички те са различни, а не споделени. Тази последна част е важна, но също така и частта е много пренебрегвана.

Дори и да изберете произволен низ от 500 знака като ваша парола, това няма да ви помогне, ако един акаунт е компрометиран, както и хакер, опитва ръката си, като тества същата парола на друга услуга. Силни, различни пароли – това е единственият метод, който трябва да опитате, както и да запазите акаунти в безопасност, както и хората от SplashData са пуснали данни за това кои са най -лошите пароли на 2017 г.

Данните са обединение на пароли, които са открити по време на различни течове през предходните дванадесет месеца, както и няколко от тях са стари любими като „123456“, както и „парола“. Има поне някои нови лоши пароли, които трябва да отбележите, като „Starwars“ е най -забележителният. За съжаление, това дори не е сигурно, както отбелязва изпълнителният директор на SplashData Morgan.

„За съжаление, докато най -новият епизод може да е невероятно допълнение към франчайза на Star Wars,„ Starwars “е вредна парола за използване. Хакерите използват типични термини от поп културата, както и спорт, за да разбият акаунти в интернет, тъй като разбират много хора използват тези лесни за запомняне думи. ”

Бизнесът също сподели инфографика, подчертавайки 25 -те най -лоши пароли от 2017 г. Предлагаме да я проверите, както и ако някой от тях изглежда познат, може да е време да нулирате паролата си до нещо малко по -полезно. С приложения като 1Password, както и LastPass, предлагани в няколко платформи, наистина няма причина за лоша хигиена на паролата в наши дни.

Можете също така да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 11.2.5 Beta 2 IPSW връзки, както и OTA, пуснат преди празниците

iOS 11.2.5 Beta 2 промени, бележки за издаване, както и подробности за промяна, които изисквате, за да разберете за

Houdini ios 11 / 11.1.2 Инструмент за полу-джейлбрейк се работи

Cydia за iOS 11.1.2 Jailbreak се работи, потвърждава Saurik

Изтеглете iOS 11.2.1 IPSW връзки, както и актуализация на OTA с важна поправка

Изтеглете iOS 11, 11.2, 11.1.2 връзки и настройте на iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [Урок]

Downgrade iOS 11 / 11.2.1 до 11.1.2 на iPhone или iPad [ръководство за изпълнение]

Jailbreak iOS 11 / 11.2.1 / 11.1.2 на iPhone, както и iPad [актуализация на състоянието]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.