Първите снимки на iPhone 6S в Rose Gold може би току -що изтекат

Uncategorized

iPhone 6s няма да види официално съобщение за доста няколко месеца, но вече видяхме много слухове и изтичащи отчети удариха в мрежата. В първа, предполагаеми снимки на следващия iPhone на Apple току -що изтекли и изображенията разказват доста позната, но доста странна история.

Докато блогосферата е заета да пресява слухове и доклади, свързани с iPhone 6s, източник току-що е изпратил 9to5mac снимки на това, което се предполага, че първите изображения на iPhone от следващо поколение. Общо три, можете да видите телефона, облечен в нов цвят на розово злато, промяна, която беше предложена по -рано в доклад, идващ от надежден анализатор в KGI Securities. Съобщава се, че розовото злато щеше да съответства на сянката, открита в изданието на Apple Watch, и макар цветът да е определен бонбон за очи, това не е нищо, което няколко кликвания в Photoshop не могат да постигнат.

Въпреки това, розовото злато или не, най-ярката промяна е съществуването на тази настройка с двойна камера, нещо, което се носи слух някъде преди началото на тази година, но оттогава се третира като нещо нереалистично. Теоретично, това не е напълно невъзможно, дори и в iPhone, но познавайки Apple и неговия подход „Play-it-Safe“, е малко вероятно компанията да се впусне в тази рядка система. Ако не друго, има голям шанс лагерът Cupertino да набере броя на пикселите на камерата на Isight с неотдавнашен доклад, който предполага, че компанията търси да хвърли 12MP модул с намален размер на пиксела.

Очевидно тези снимки не казват какво се случва под капака, което повдига още повече въпроси относно тяхната легитимност, но отчетите са привързали септемврийския iPhone с ново сапфирно кристално стъкло за дисплея, 2 GB RAM и обсъждано въвеждане на Sapphire Force Touch Technology, която би донесла някои нови и напреднали начини за взаимодействие с потребителския интерфейс в iOS.

Докато Apple работи на новия iPhone, е твърде рано да се отправят конкретни претенции относно наличието на някоя от гореспоменатите промени и ако не друго, тези нови снимки на предполагаемия iPhone 6 трябва да се третират с доста малко сол Като се има предвид, че източникът остава непотвърден и за да бъда честен, настройката на двойната камера изглежда ясно грозна.

Ще стигнем дотам, че тези снимки са фалшиви, докато не бъдат доказани друго.

Може също да искате да проверите:

11 функции на iPhone 6s / 7, разкрити от надежден анализатор

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.