Най -добрите музикални плейъри за Android

Uncategorized

с началото на ерата на смартфона, изчезнали са дните, в които трябва да донесете „Discman“ или „касетен плейър“ или какъвто и да е вид друг медиен плейър, за да се насладите на музика в движение . Сега можете да го направите с вашия смартфон, както и да се насладите на много по -добро музикално изживяване.

С постоянния напредък в света на приложенията на Android има тонове музикален плейър, предлагани в Play Store, обърквайки ви да изберете този за вас. Ами тук има няколко възможности за най -добрите музикални плейъри за вас, така че може да стесните търсенето си.

1. Poweramp музикален плейър

Разработчик: MAX MP

С над 10 милиона изтегляния това е най -използваният музикален плейър сред любителите на музиката, както и изпълнителите. Тя включва оптимизиран графичен еквалайзер за промяна на шума според мелодията, която слушате, също са налични различни предварително зададени настройки в еквалайзера. Той поддържа почти всички музикални стилове като .mp3, .mp4/m4a, .ogg, .wma, .wav, .tta, .wv, .mpc, .aiff и т.н. там.

С различен избор на персонализиране за шум, както и индивидуален интерфейс, това е музикален плейър, предназначен за аудиофили или любители на музиката, които обичат да слушат музиката си метода, който им харесва. Дори и за Laid-Back Music Leader това е отлично приложение за повишаване на тяхното изживяване на музика на едно друго ниво. С много други изящни функции, това е задължително да опитате музикален плейър в Play Store.

Характеристика.

вграден в 10 лентов еквалайзер

Отделна мощен бас, както и регулиране на високите регулации

Възпроизвеждане на музикална музика

Персонализирана джаджа за начален екран с много стилове

Динамична опашка

Поддръжка на текстове, включително текстове Преглед чрез Musixmatch Plugin

Екранни снимки

Той има безплатна пробна версия, за да изпробва всички функции за 14 дни. След това изискването за пълна версия за отключване да бъде закупено само за 0,99 долара.

[Googleplay url = ””]
2. Google Play Music

Разработчик: Google

Това е музикален плейър по подразбиране, който се инсталира в повечето телефони с Android. Той има прост потребителски интерфейс с дизайн на материали. Ако живеете в САЩ или Европа (включително тези страни), имате избор да съхранявате до 50000 мелодии в облака, за да се насладите на музиката от всякакъв вид платформа, включително Android, iOS, както и в мрежата безплатно. В няколко страни от интернет музиката също е достъпна, с членски внос. Приложението може да предложи мелодии според вашия вкус, както и дори продуцира радиостанции, базирани на изпълнители, песни, албуми, жанр, настроение или дейност.

Google Play Music е отличен избор за любителите на музиката, които обичат да я слушат метода, който е, както и да обича да има широк спектър от мелодии на своите съвети. Той има индивидуален приятелски стил, който ви позволява да изпълнявате основни функции като игра/пауза, разбъркване, бързо проследяване на мелодия с лекота. Въпреки че не е богата на функция музикален плейър, но това е обширна музикална библиотека от Google е това, което хората от това приложение са примамвани.

Характеристика

Прост потребителски интерфейс

Съхранявайте мелодиите си в облака

над 30 милиона мелодии библиотека

Облачно съхранение за вашите песни

Създайте радиостанции, базирани на изпълнители, албуми, дейност или настроение

Умните предложения според вашия вкус

Екранни снимки

Това е безплатен музикален плейър, но трябва да се плаща такса за членство, за да се насладите на поточно предаване на музика, ако се предлага във вашата страна.

[Googleplay url = ””]
3. Musixmatch

Разработчик: Musixmatch

Musixmatch е нещо повече от музикален плейър, той има най -големия каталог на текстовете в света, който ви позволява да се наслаждавате на музиката си със синхронизирани текстове. Той може да определи мелодиите, които свирят около вас само с докосване на бутон, както и дори да получат текстовете на песента. Той също търси изпълнителя на настоящата ви мелодия, както и показва албумите от изпълнителя, както и дори топ парчета от него/нея. Musixmatch също включва функция за пеене, която понижава вокалите, както и нека да пеете в тон на песента.

Това е богата функция страхотен музикален плейър със значителна библиотека с текстове. Приложението е идеално за всички музикални ентусиасти, които обичат да разбират текстовете си, както и да пеят заедно.

Характеристика

Определете мелодията, която играе около вас

Плаващи текстове

Текстове на търсене

Търсете други албуми, както и топ песни от изпълнителя, който слушате с един Tap

Предавайте музика, както и текстове на вашия телевизор, използвайки Chromecast

Автоматично извлича информация за мелодия, както и обхващащо изкуство за вашите песни

Таймер за заспиване

Еквалайзер

Екранни снимки

Това е безплатно приложение, но има покупки в приложението, за да елиминира тези разочароващи реклами.

[Googleplay url = ””]
4. Музикален плейър

Разработчик: Simplecity

Shuttle е още един музикален музикален плейър, по -скоро това изглежда още по -добре. Може да се постави между Google Play, както и PowerAmp, като същевременно сравнява списъка с функции за тези приложения. Shuttle има разработен в 6 Band Equalizer, той има плаваща поддръжка на текстове чрез Musixmatch, еквалайзер, автоматично грабване на произведения на изкуството.

Shuttle с жизнения потребителски интерфейс, който е угоден за очитеnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.