Как да отключите Bootloader на LG V10

Uncategorized

с нови устройства, процедурата за отключване на Bootloader в крайна сметка е доста лесна, както и улеснена за потребителите на Android. Бързата ADB, както и конфигурацията на бързата бута, както и издаването на няколко команди с терминала или командата навреме могат да свършат трика. LG V10 е една такава джаджа точно тук имаме урока за отключване на зареждащия механизъм.

След като отключите Bootloader, всички сте готови да започнете напредъка или да започнете с промяна на вашата система. Това ще ви позволи да мигате персонализирано изображение за зареждане, да настроите TWRP изцеление, както и в крайна сметка да изкорени устройството си. Отключен Bootloader е необходим за настройка на персонализирано изцеление като TWRP, както и CWM. Освен ако не го отключите, има голяма възможност за тухла на вашето устройство. Спазването на този урок ще ви помогне да го направите за нула време.

Преди да започнем архивиране на вашата джаджа, тъй като това може да премахне приложенията, както и данни от вашия LG V10. Така че нека започнем с урока.

Актуализация: Тази техника е тествана, работеща на варианта T-Mobile на LG V10. Други варианти могат да се опитат на собствена опасност или да изчакат работеща техника, за да пристигнат.

Предупреждение: Гаранцията може да е място, ако отключите вашия зареждащ устройството на вашето устройство. Ние от DroidViews няма да носим отговорност за какъвто и да е вид щети на вашата джаджа. Няма да носим отговорност, ако тухли устройството си. Преценката на читателя се препоръчва.

Резервни приложения, както и данни
Този процес може да изтрие всички ваши данни, изключително препоръчително е резервното копие. Архивирайте всички ваши приложения, данни, медии, както и интериорно съхранение само в ситуация, всичко се обърка.

Как да отключите зареждащия механизъм на LG V10

Предпоставки

Това ръководство е съвместимо с LG V10. Съобщава се, че работи върху вариант на T-Mobile. Други може да не работят.

Настройте ADB, както и FastBoot или просто изтеглете най-новия SDK платформа-Tools Zip.

Инсталирайте LG USB драйвери на вашия компютър.

Отворете настройките> Дизайнерски избор, както и позволете на USB отстраняване на грешки на вашето устройство.

Отидете на дизайнерски избор, както и разрешете OEM отключване. Това е важно.

инструкции за инсталация

Уверете се, че имате конфигурация ADB, както и FastBoot на вашия компютър. Също така, приемете винаги активирайте от този компютър, когато включите приспособлението за първи път, за да позволите USB отстраняване на грешки.

Сега захранвайте джаджата си, както и го изключете от вашия компютър.

Стартирайте в режим Bootloader или FastBoot. За да направите това, натиснете, както и задръжте силата на звука, както и бутона за захранване едновременно за 5-6 секунди. Когато видите екрана на Bootloader, свържете притурката си към компютъра, използвайки USB кабел. Можете също така да проблемте спазването на кода, докато сте свързани с компютъра, за да се стартирате в зареждащия механизъм.

ADB рестартиране на Bootloader

Сега отворете навременна команда или терминалният прозорец. Направете това, като държите клавиша SHIFT на вашата клавиатура, както и щракнете с десния бутон върху празна зона, както и изберете „Отворен прозорец на командния прозорец тук“, за да въведете навреме прозорец на командата.

Сега проблем, спазването на командата навреме, за да провери дали FastBoot работи правилно. Той трябва да предостави серийния номер на вашето устройство.

устройства за бързо бут

Сега това е важно. Ще продължим да отключим зареждащия механизъм. За да направите това, проблемът спазването на командата. Изберете наистина на екрана на джаджата, ако бъде подканена.

Отключване на OEM FastBoot
Fastboot GetVar отключен

Bootloader на вашата джаджа сега трябва да бъде отключен. Рестартирайте джаджата си обикновено или проблем, спазването на командата:

Рестартиране на FastBoot

Може да видите отключен знак, когато рестартирате. Това означава, че вашата джаджа е отключена ефективно. Ако операцията се провали, тогава вашият зареждащ механизъм все още е заключен.

Вижте също:
Актуализирайте LG G4 с Android 6.0 Marshmallow, използвайки TWRP

За заявки коментирайте по -долу. Ако сме ви помогнали, тогава като ни споделяте на социални платформи. Ако изисквате помощ при други устройства, уведомете ни.

Leave a Reply

Your email address will not be published.