Можете да получите 150 долара от 10,5-инчовия iPad Pro на Apple с огромно 512GB съхранение, ако побързате

, ние сме доста сигурни, че красивият 10,5-инчов iPad Pro на Apple няма да се нуждае от въведение. Това е много повече от това да покаже своята стойност във времето, защото беше обявено. Ако все още не сте ходили на танца на iPad Pro, ето вашата възможност с изключителна отстъпка от 150 долара, приложена в варианта 512GB.

IPAD на Apple може да седи в най-високия клас на ценовите войни, що се отнася до таблетите. Но той наистина се счита за един от най -добрите таблети на пазара и със сигурност си струва парите, които Apple обикновено таксува за собственост.

Това е елегантно, сложно, мощно и красиво разработено произведение на технологията, което не само издържа на теста на времето, що се отнася до производителността, но и естетически по отношение на дизайна на продукта. Дори оригиналният iPad все още може да заема мястото си сред таблети от съвременния ден, където става въпрос за дизайн.

Този красив iPad Pro за 2017 г. включва зрелищен 10,5-инчов ретинен дисплей с промоция, истински тон и широки цветни технологии. Дисплеят е фокусната точка на всеки таблет и Apple свърши невероятна работа, като гарантира, че панелът привлича вниманието ви. Вътрешно, хардуерът осигурява комбинирания чип на Apple A10X за мощност и производителност, както и интегриран сензор за пръстови отпечатъци Touch ID. Забележка, това не е 2018 iPad Pro и като такъв не включва лиценз за лице за откриване на лицето.

Той осигурява 12-мегапикселова камера, насочена към гърба, 7-мегапикселова стрелец напред за онези хора, които правят селфита с таблет, и чудесно аудио с четири високоговорители, което добавя към потапящото изживяване, което iPad е разработен, за да предостави. Разбира се, платформата за iOS на Apple се инсталира по подразбиране и веднага дава достъп до всички приложения, игри и AR базирани преживявания, които можете да получите от App Store, и ще се възползва от последователни и текущи актуализации на фърмуера. Шината трябва да бъде добра за десетчасови животинския живот на батерията и осигурява огромни 512 GB вътрешно съхранение.

Ако сте били на пазара за нов таблет и сте седнали на оградата за това дали да приемете или не iPad Pro, тогава това е идеална възможност да предприемете скока, без да се налага да плащате пълната препоръчителна продажна цена. О, и защо да не хвърлите молив за ябълка за добра мярка със спестяванията, които правите?

Купете: Apple iPad Pro (10.5-инчов, Wi-Fi, 512GB)-Space Grey от Amazon: $ 849.99 | Оригинална цена: $ 999,00

Може също да искате да проверите:

Как да понижите iOS 12.1.1 до iOS 12.1

Изтеглете iOS 12.1.2 Beta 1 IPSW връзки и OTA актуализация и WatchOS 5.1.3 Beta 1

Изтеглете iOS 12.1.1 Final IPSW връзки и OTA актуализация за iPhone и iPad

iOS 12.1.1 Окончателни промени, бележки за издаване и функции: Ето какво е новото

Jailbreak iOS 12.1.1: Apple Details Ian Beer Jailbreak Exploit, залепен в най -новия фърмуер

Jailbreak iOS 12.1 / iOS 12 Актуализация: Sandbox Escape е пуснат на публично място

Jailbreak iOS 12.1.1 / 12.0.1 / 12 на iPhone и iPad [актуализация на състоянието]

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.