Huawei P10 дразни преди MWC 2017

Uncategorized

някога, защото сме преминали през 2017 г., всички внимателно разглеждат тези страници на календара, докато не се появи дългоочакваният ден. Ние сме от програмата, която говорим за най -вероятно най -същественото технологично събитие в тази първа половина на годината. А именно събитието MWC 2017, което ще заема място в Барселона, Испания, започвайки от 26 февруари.

С малко време преди началото на това събитие, многобройни са много по -бдителни от всякога, за да получат най -новите новини за всички технологии. Ще има много нови издания, както и разкриване на събитието, но изглежда, че Huawei не иска да държи новия си флагман трик толкова дълго, колкото две много повече седмици.

Наскоро Huawei отиде в Twitter, за да позволи на света да разбере, че новата водеща джаджа на Huawei P10 е на път. Туитът е изчезнал заедно с Hashtag #OO, което потенциално може да бъде препоръка за двойна конфигурация на видеокамерата за устройството. Той очакваше, че Huawei интегрира Leica Innovation в новите обективи на устройството си.

Спецификации на Huawei P10

Слушалката обещава компетентни характеристики за настоящето, определяйки пазара на смартфони, както и обща фантастична изпълнителска машина. Нека да разгледаме, както и да видим какво имаме.

Приспособлението ще функционира 5,5-инчов екран, който ще използва QHD технологията, уж;

По отношение на паметта има аргумент между 4 GB RAM, както и 6 GB RAM, но не и по -нисък от двете възможности;

Предполага се, че ще има и чип на Кирин 960 на борда, който се занимава с обработката на P10;

Всички те, които се сглобяват, произвеждат фантастично устройство. Стартовата цена за една от тези джаджи с най -високо качество на Huawei се посочва, че е около 500 долара, което не е толкова, колкото другите производители ще се таксират за флагман. Това обаче не е и модификация на джоба, както и Huawei най -вероятно ще донесе много допълнителни функции, за да валидира етикета на разходите, който не е за портфейла на всеки, за съжаление.

С по-малко от две седмици остават до големия дебют на MWC 2017, развълнуваните технологични потребители няма да трябва да направят много чакане, преди да могат да разгледат подходящо какво предоставя Huawei тази година.

Прочетете също: Какво е init.d? Точно как да разрешите поддръжката на init.d на Android

Leave a Reply

Your email address will not be published.