Върнете стария режим на вибрация обратно на OnePlus 3/3T/2

Uncategorized

производители на смартфони, както и актуализации на системата – каква тема! Това е безкрайна, винаги завладяваща тема в света на Android. Не разбирам кога OEM производителите ще започнат да разбират, че разходите, които плащаме, не е само за хардуера, но също и за софтуерното приложение, както и за актуализации (за достъпния период от време). Посочвам какво страхотно е страхотен хардуер без подходящото софтуерно приложение, за да го управлявате?

Сякаш удължаването, както и забавянето на актуализацията не е достатъчно, OEM производителите обикновено пускат половин изпечени актуализации, както и често те дори премахват някои функции, които индивиди като *facepalm *. Очевидно не са чували за популярното заявяване „ако не се е счупило, не го поправяйте“. OnePlus съвсем наскоро направи един такъв каскад – те елиминираха функциите „вибриране в безшумен режим (DND)“, които оставиха много хора да се разпадат от гняв! Благодарение на индивидуалното предаване на Reddit има решение, което да позволи функцията сега.

Не пропускайте: Изтеглете, както и настройка OnePlus 3/3T Manage Center

Върнете стария режим на вибрация обратно в OnePlus 3/3T/2:

Ще го запазя, както и основно (защото, заобикалянето е наистина много просто!). Просто спазвайте стъпките по -долу, за да върнете стария режим на вибрация:

Ако приемем, че телефонът ви е отключен, както и в типичен режим.

Поставете телефона си в режим „Не нарушавайте режима, като използвате плъзгача.

Натиснете, както и задръжте бутона за намаляване на силата на звука.

Сега плъзнете плъзгача от горната част (DND режим) на дъното (нормален режим), докато държите бутона за намаляване на силата на звука.

Освободете бутона за намаляване на силата на звука.

Телефонът ви вече трябва да е в режим DND с вибрация, да! По -долу е екранна снимка на режима на вибрация на OnePlus 3, работещ с кислородна OS 4.0.0:

Ограничения:

По -долу са няколко ограничения, които открих от малко копаене. Решението е открито, че работи върху спазването на устройствата OnePlus/версиите на Oxygen OS досега:

OnePlus 3T – Oxygen OS 4.0/4.0.1

OnePlus 3 – Oxygen OS 4.0/4.0.1

OnePlus 2 – Oxygen OS 3.5.6

Трябва да се чете: Топ 7 по поръчка ROM за OnePlus 3T

Ако пропуснете стария режим на вибрация на DND, предоставете това изстрел. Изглежда, че се справя добре за много хора. Както и да ни позволи да разберем дали е работил, в коментарите по -долу!

Leave a Reply

Your email address will not be published.